Quazy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 1.080 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2022 #1 Aktif kitlesi yeni Hero gelmesiyle biraz artmış. Bırakmıştım tekrar başlanılır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2022
Tolga.0 Hectopat Katılım 21 Ocak 2022 Mesajlar 182 Çözümler 3 9 Şubat 2022 #2 aga overwatch alma şansın varsa onu oynamanı öneririm güzel oyun overwatchden sonra paladinse girdim pek sarmadı beni açıkçası sadece öneride bulundum
aga overwatch alma şansın varsa onu oynamanı öneririm güzel oyun overwatchden sonra paladinse girdim pek sarmadı beni açıkçası sadece öneride bulundum
Quazy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 1.080 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2022 #3 Tolga.0 dedi: aga overwatch alma şansın varsa onu oynamanı öneririm güzel oyun overwatchden sonra paladinse girdim pek sarmadı beni açıkçası sadece öneride bulundum Genişletmek için tıkla... Malesef alamam. Fiyatı çok yüksek.
Tolga.0 dedi: aga overwatch alma şansın varsa onu oynamanı öneririm güzel oyun overwatchden sonra paladinse girdim pek sarmadı beni açıkçası sadece öneride bulundum Genişletmek için tıkla... Malesef alamam. Fiyatı çok yüksek.
ramsteinn Decapat Katılım 10 Aralık 2021 Mesajlar 221 Makaleler 1 9 Şubat 2022 #4 Quazy dedi: Aktif kitlesi yeni Hero gelmesiyle biraz artmış. Bırakmıştım tekrar başlanılır mı? Genişletmek için tıkla... asla oynama bence çok saçma berbat bi oyun
Quazy dedi: Aktif kitlesi yeni Hero gelmesiyle biraz artmış. Bırakmıştım tekrar başlanılır mı? Genişletmek için tıkla... asla oynama bence çok saçma berbat bi oyun
yaraliordek Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.886 Makaleler 3 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2022 #5 Oyun güzel de, çok uzun süre oynanacak bir oyun değil. Ücretsiz bir oyun ne kadar olabilirse o kadar iyi.
Oyun güzel de, çok uzun süre oynanacak bir oyun değil. Ücretsiz bir oyun ne kadar olabilirse o kadar iyi.
zuse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 2.785 Çözümler 8 Yer Winden im Elztal Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2022 #6 İlk çıktığında hoştu fakat 2 ay önce deneme fırsatı buldum sarmıyor.