Paleontolog olunur mu?

caganaydogmus34

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, Paleontolog olmak istiyorum. İlgim var ancak olursam para kazanabilir miyim, önü açık mı gibi sorularım var. Aslında yazılım seçesim de var, önü açık olmasından dolayı ancak Paleontolojie ilgim daha fazla ama iş olanakları daha zor gibi gözüküyor.

Bana yardımcı olursanız sevinirim.

Türkiye'de önü açık değil. Eğer dil öğrenirseniz yurt dışına öğretim görevlisi olarak filan gidebilirsiniz. Öyle sigortalı iş gibi düşünmeyin. Ayrıca para kazanmakta sıkıntı. Para gibi amacınız varsa farklı mesleğe yönelin.

Paleontolog, arkeolojist, tarihci, jeolojist vs. olacaksan bu ulkede tek cikar yolun akademisyen olmak.

Katılıyorum. Şahsen tarihçi bir tanıdığımız var bakırçay üniversitesi rektörü. Adam bile söylüyor akademisyenlikten başka iş yok diye.

olabilir ama tek meslek etmeyi tercih ederim
Paleontolojide ilk 5-10 yıl sürünürsünüz. Ailenizin durumu iyi değilse hiç bulaşmayın.

Arkadaşlar merhaba, paleontolog olmak istiyorum. İlgim var ancak olursam para kazanabilir miyim, önü açık mı gibi sorularım var. Aslında yazılım seçesim de var, önü açık olmasından dolayı ancak paleontolojie ilgim daha fazla ama iş olanakları daha zor gibi gözüküyor.

Bana yardımcı olursanız sevinirim.

Bende arkeolog olmak istiyorum yardımcı olabilecek varsa çok sevinirm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı