1 192809 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Aralık 2017 Mesajlar 4.402 Çözümler 25 29 Aralık 2020 #11 Slippin Jimmy0 dedi: O işlemciye maksimum RX 570 takın zaten. Aradaki farka değer RX 570 alın. Genişletmek için tıkla... 1650 GDDR6 ile olan performans testlerinde ciddi bir fark göremedim. Stabilite açısından 1650'de karar kıldım. Teşekkürler. Bu da 1650 Super ile karşılaştırılması: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Beni tatmin edecek bir performansı var.
Slippin Jimmy0 dedi: O işlemciye maksimum RX 570 takın zaten. Aradaki farka değer RX 570 alın. Genişletmek için tıkla... 1650 GDDR6 ile olan performans testlerinde ciddi bir fark göremedim. Stabilite açısından 1650'de karar kıldım. Teşekkürler. Bu da 1650 Super ile karşılaştırılması: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Beni tatmin edecek bir performansı var.