Palit 1650 Super vs. ASUS TUF 1650

GGoksu

Femtopat
Daha fazla  
Tekrar merhaba,
Bildiğiniz üzre sizlerinde önerisi ile Palit 1650 Super sipariş ettim fakat ürün stokta olmadığı için firma bana birkaç farklı ürün vermeye çalıştı ancak onları kabul etmedim. Bugün ise ASUS TUF GTX 1650S O4G Gaming 4 GB 128Bit GDDR6 teklif ettiler. Bu teklifi kabul etmeli miyim? Yoksa ne zaman tedarik edileceği belli olmayan Palit 1650 Super'i beklemeli miyim?

Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi arasında pek fark yok diyebiliriz. Ben TUF'ın tasarımını daha çok seviyorum ama arada çok fiyat farkı varsa Palit alın geçin. Alternatif olarak Galax da bakabilirsiniz.

Ne kadara alıyorsun? Bunu da düşünebilirsin:

Palit i 1765 TL ye aldım ancak ürün ellerinde olmadığı için Asus u vermeyi teklif ediyorlar. Bu sebeple bilmediğim için sizlerin fikrini almak istedim.

Palit i 1765 TL ye aldım ancak ürün ellerinde olmadığı için Asus u vermeyi teklif ediyorlar. Bu sebeple bilmediğim için sizlerin fikrini almak istedim.
ASUS'u demek istemiştim aslında, attığım Galax'dan daha pahalıysa tercih etmeyin. Aynı fiyatta veya daha ucuzsa tercih edebilirsin.

İkisi arasında pek fark yok diyebiliriz. Ben TUF'ın tasarımını daha çok seviyorum ama arada çok fiyat farkı varsa Palit alın geçin. Alternatif olarak Galax da bakabilirsiniz.
Fiyat farkı olmadan Asus u gönderecekler. Benim endişem teknik açıdan bir fark var mı bu sebeple sormak istedim teklif edilen Asus tuf 1650 super i kabul edeyim mi yoksa Palit i bekleyeyim mi saat 16 ya kadar karar verirsem bugün kargoya verilecekmiş Asus Palit in ne zaman stoğa gireceği belli değil gibi

Dosya Ekleri

• IMG-20201229-WA0006.jpg
    IMG-20201229-WA0006.jpg
    21,1 KB · Görüntüleme: 40
Fiyat farkı olmadan Asus u gönderecekler. Benim endişem teknik açıdan bir fark var mı bu sebeple sormak istedim teklif edilen Asus tuf 1650 super i kabul edeyim mi yoksa Palit i bekleyeyim mi saat 16 ya kadar karar verirsem bugün kargoya verilecekmiş Asus Palit in ne zaman stoğa gireceği belli değil gibi
Ben olsam Tuf'a geçerdim Palit'İn tasarımı çirkin :D.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı