Palit 1660 Ti alınır mı?

Kozmoos

Centipat
Selamlar, 2400 TL bütçe ile 1660 Ti almayı düşünüyorum. i5 4590T'yi çok darboğazlar mı? Yoksa FPS dropsuz oyun oynatır mı? 7-8 saat PC oynuyorum günde.

Son düzenleyen: Moderatör:
4690k olsaydı oc ile 4.5 gibi değerde kurtarırdı. Bide Palit almayın. Msi gaming x 1660 süper öneririm. 4590 ile multi oyunlarda drop olabilir.

i5 4590T için en fazla RX 570 öneririm üstüne darboğaz yapacaktır. 2500TL'ye bunu almak daha mantıklı bence.

Palit kötü bir marka değildir yıllardan beri ekran kartı yapar darboğaz var ama göze almayacak kadar çok değil %8 bir darboğaz veriyor fazla etkilemez.

Daha bilindik markalar alınması taraftarıyım. Soğutması Msi gamingx iyidir. Evga olsa hemen alın derdim.
Araştırmalarıma göre Palit zaten eskiden Türkiye'nin popüler markalarındanmış, daha sonra çekilme kararı almış. Şimdi yine buralarda. Bana kalırsa; İnno3d, Palit, Evga gibi markalar alınmayacak kadar kötü değil.

Arkadaşlar ben bu kartı yaklaşık 1 aydır kullanıyorum sormak istediğiniz her şeyi sorabilirsiniz. Karttan çok memnunum, gerek soğutması gerek performansı. 3 hafta önce N11'den 2240 TL'ye aldım, ben MSİ ya da Asus'a aynı kart için 2800-3200 TL gibi rakamlar ödemek yerine bu kartı seçtim ve iyiki de seçmişim dedim. Gayet sessiz çalışıyor ve çok performanslı üstelik çok uygun bir fiyata. Bilindik marka diyen arkadaşlara da MSİ ve Asus yokken Palit'in piyasada olduğunu ve hala Asya pazarında %50 üzerinde pay sahibi olduğunu hatırlatalım. Ülkemize EKSA bilişim gibi güvenilir bir şirket tarafından getiriliyor ve markanın kendisi de bence diğerlerinden daha güvenilir. Tavsiye ederim diğer markalara Kutu tasarımı ve marka değeri yüzünden fazladan 800 TL ödemeyin. ThunderMaster ile kartın stok değerleri, fan kontrolü ve üzerindeki LED kontrol edilebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…