Palit 1660 Ti sistem ekran kartı ışığı yanıp sönüyor

Suat demirci

Centipat
Daha fazla  
Bu ekran kartını kullanan varsa bana bir konuda yardımcı olabilir mi?

Sistemi yeni topladım. Ekran kartı olarak Palit 1660 Ti Dual var. Bilgisayar ilk açılırken tuşa basar basmaz fanlar cok hızlı dönmeye başlıyor açılış animasyonunda PC'yi açar açmaz beyaz ışığı yanıyor. Fanlarin hizli donmesiyle birlikte ve fanlar yavaşlayınca ışık kapanıyor sonra tekrar sürekli yanmaya başlıyor. Ekran kartında PC'yi açar açmaz sanki bir güç kesintisi oluyormuş gibime geliyor. Yoksa kart böyle mi?
PSU High Power Eco 650W 85Bronze.
Ryzen 3 3100 işlemci.
2x8'de RAM var. PSU kaynaklıda olabilir mi acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de Palit 1660 Super var. Aynı şeyleri yaşıyorum. BIOS ayarlarından XMP ayarını açarsam veya kapatırsam 1-2 kez yeniden başlatınca düzeliyor ama bir süre sonra aynı şey tekrar oluyor.

Bende de Palit 1660 Super var. Aynı şeyleri yaşıyorum. BIOS ayarlarından XMP ayarını açarsam veya kapatırsam 1-2 kez yeniden başlatınca düzeliyor ama bir süre sonra aynı şey tekrar oluyor.
Bu bir sorun mu yoksa çalışma prensibi mi böyle anlayamadım. Ne yapabilirz acaba başka yaşayan var mı bunu ?
Arkadaşım youtubede bir video buldum aynı durum o karttada var muhtemelen kartın güç aldıgında acılışı öyle normal olabilir bu durum. Ben guç kesintisi yasaniyor kartta diye dusunmustum ama bu videoda aynı bak.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
(link verme kurallarını bilmiyorum varsa hatam kusura bakmayın )

Son düzenleme:
Bu bir sorun mu yoksa çalışma prensibi mi böyle anlayamadım. Ne yapabilirz acaba başka yaşayan var mı bunu ?

Arkadaşım youtubede bir video buldum aynı durum o karttada var muhtemelen kartın güç aldıgında acılışı öyle normal olabilir bu durum. Ben guç kesintisi yasaniyor kartta diye dusunmustum ama bu videoda aynı bak.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
(link verme kurallarını bilmiyorum varsa hatam kusura bakmayın )

Bende başta fanlar gürültülü çalışıp daha sonra yavaşlıyor o sırada ışık yanıp sönmeye başlıyor.Tam olarak aynısı gibi gelmedi bana ama açılışı 3 saniye falan geciktirmek dışında bir sıkıntı yaşamadım.Onu da dediğim gibi BIOS ayarlarından XMP kapatıp veya açıp 1-2 yeniden başlatmayla çözüyorum ama geçici oluyor sadece.Bir süre sonra aynı şekilde açılmaya başlıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı