1660 Super basit bir OC ile 1660 Ti'ı geçiyor. O yüzden demiştim. Eğer kasa ve GPU'nun soğutması iyiyse ve kullanıcı da bilgiliyse daha mantıklı bence.
Ben daha çok Palit olarak sormuştum Dual versiyonun MHz'leri biraz düşük kalıyor. Ne iştir anlamadım 1660 Ti daha iyi geliyor bana da. Ama neden sitelerde falan daha düşük puan alıyor bu kartı iyi yapan ne.
1660 Ti sunduğu performans farkı açısından biraz fazla fiyat farkına sahip diye biliyorum. Buyüzden daha yüksek kullanıcı puanı almış olması muhtemel. Keza bu fark düzgün OC'lanmış bir 1660 Super'le kapatılabiliyor olunca. 1660 Ti'ın çok alınabilirliği kalmıyor.
Ben daha çok Palit olarak sormuştum Dual versiyonun MHz'leri biraz düşük kalıyor. Ne iştir anlamadım 1660 Ti daha iyi geliyor bana da. Ama neden sitelerde falan daha düşük puan alıyor bu kartı iyi yapan ne.
Geçen bir arkadaş attı burada sormuştum o toplattı PC'yi. Kart olarak XFX RX 5500XT ile farkını öğrenmek istedim aslında. İkisi de sistemle aynı fiyata gelecekti. İşlemci vesaire aynı olduğundan sorayım dedim sizce iyi mi yaptım kötü mü? 1660 Ti'li sistem siparişi verdim bu arada belirtmeyi unutmuşum. Ama Palit olandan.