Emircanazik Kilopat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 951 Makaleler 1 Çözümler 5 2 Aralık 2020 #1 Beyler bu ürün çok uygun geldi bana. Isınma problemi falan olur mu Palit nasıl bir marka? GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2020
Beyler bu ürün çok uygun geldi bana. Isınma problemi falan olur mu Palit nasıl bir marka? GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
FurkanxdTR Hectopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 2.608 Çözümler 8 2 Aralık 2020 #2 Bekleyin bence. Palit'in 60 derece çalışan kartları da var, 85 derece çalışan da.
G GTX660M Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 4.854 Makaleler 2 Çözümler 8 2 Aralık 2020 #3 Alınır kaçırma.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 2 Aralık 2020 #4 Genel anlamda Palit tercih edilebilir. Ancak EVGA da olsa Asus da olsa biraz bekleyip modellerin ne durumda olduğunu görmek gerek.
Genel anlamda Palit tercih edilebilir. Ancak EVGA da olsa Asus da olsa biraz bekleyip modellerin ne durumda olduğunu görmek gerek.
S Samotne Ciasteczka Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 2 Aralık 2020 #5 Palit ortalama bir marka, üzmez sizi. Alınabilir bir kart, ek olarak INNO3D model var aynı fiyata. Ancak ben olsam incelemeleri beklerdim.
Palit ortalama bir marka, üzmez sizi. Alınabilir bir kart, ek olarak INNO3D model var aynı fiyata. Ancak ben olsam incelemeleri beklerdim.
reALTT Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 729 Makaleler 1 Çözümler 2 2 Aralık 2020 #6 Emircanazik dedi: Beyler bu ürün çok uygun geldi bana. Isınma problemi falan olur mu Palit nasıl bir marka? GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Palit marka olarak iyidir ve fiyatı gerçekten uygunmuş ama 2 fanlı model çok ısınır mı bilmiyorum.
Emircanazik dedi: Beyler bu ürün çok uygun geldi bana. Isınma problemi falan olur mu Palit nasıl bir marka? GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Palit marka olarak iyidir ve fiyatı gerçekten uygunmuş ama 2 fanlı model çok ısınır mı bilmiyorum.
B Baran30 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 1.695 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Antalya/Turkey 2 Aralık 2020 #7 Emircanazik dedi: Beyler bu ürün çok uygun geldi bana. Isınma problemi falan olur mu Palit nasıl bir marka? GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... 3060 Ti o fiyata kesinlikle alınır fakat Palit alınır mı orasını bilemem bu tarz kartlarda 2 fanlı soğutmayı iyi yapabilen ASUS Dual serisinden başka bir seri görmedim. Acele işe şeytan karışır biraz bekle ve gör.
Emircanazik dedi: Beyler bu ürün çok uygun geldi bana. Isınma problemi falan olur mu Palit nasıl bir marka? GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... 3060 Ti o fiyata kesinlikle alınır fakat Palit alınır mı orasını bilemem bu tarz kartlarda 2 fanlı soğutmayı iyi yapabilen ASUS Dual serisinden başka bir seri görmedim. Acele işe şeytan karışır biraz bekle ve gör.
EgeSR Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.326 Çözümler 18 2 Aralık 2020 #8 Alınabilir. Ayrıca Teknobiyotik de Galax modelini 4500 TL olarak gösteriyor ancak daha satışa çıkmadı.
Alınabilir. Ayrıca Teknobiyotik de Galax modelini 4500 TL olarak gösteriyor ancak daha satışa çıkmadı.
FurkanxdTR Hectopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 2.608 Çözümler 8 2 Aralık 2020 #9 Bu kart ortalığı kasıp kavurtacak.
Carlzberg Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Mart 2015 Mesajlar 3.421 Makaleler 9 Çözümler 12 2 Aralık 2020 #10 Kalitelidir, alınır.