Satılık Palit 3060 Ti Dual OC

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hem sadece valorant oynandı diyorsunuz, hem eth kazdım diyorsunuz. Bence iyi bir ban gerekiyor sizin gibi dolandırıcılara. Ağzınızdan kaçırmanız da ayrı komik zaten.
Ben bu ilanı geçen hafta paylaşmışım. Satmaktan vazgeçmişim ve mining yapmaya başlamışım. Bazı arkadaşlar rahatsız olup yorum yapmış bende satmaktan vazgeçtiğimi belirtmişim. Ban atılcaksa atılır ortada bi dolandırıcılık yok sizde çekememezlik var. Klavyede yazı yazarken mi ağzımdan kaçırıcam güldürmeyin beni.

Sizin gibilerden 5K ya aldığınız kartı ikinci el 6Kdan almakdansa 2 ay daha beklerim.

Sizin gibilerden 5K ya aldığınız kartı ikinci el 6Kdan almakdansa 2 ay daha beklerim.
2 ay daha bekleyip 400 dolarlık kartı 7500tl ye almak daha mantıklı tabi ben olsam bende aynısını yapardım benim gibilerden almak yerine. :=)

Fotoğraf atıp kanıtlarsam sen vazgeçecekmisin inadından?
Fotoğraf atmanıza gerek yok, google üzerinde araştırma yapmayı bilen herhangi biri değerleri görecektir zaten. Ayrıca geçen perşembe "sadece valorant oynuyorum" yazıyorsunuz, bugün de 1 aylık mining kazancının 160 dolar olduğunu söylüyorsunuz. Sizin orada 1 hafta 1 aya tekabül ediyor sanırım? Daha fazla yanıt vermeyeceğim. Konuştukça batıyorsunuz zaten sizin yerinizde olsam ben de daha fazla bir şey yazmazdım

İçim çok rahat bir şekilde yazabilirim. Hiç umrumda olmaz. 1 aylık kazancını hesaplamak için üst düzey bir matematik gerekiyor sanıyorsunuz sanırım. Ay kazancını söylemiş olamam yani ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…