Palit 3070 alınır mı?

akancodes

Hectopat
Daha fazla  
İyi forumlar, Palit 3070 almayı düşünüyorum, ileriye dönük bir sıkıntı çıkartır mı? Daha önce adını duymadığım bir marka ve GameGaraj isimli bir sitede satılıyor. Daha önce bu siteyi hiç duymadım. 7.000 lira fiyat biçmişler. Sizce bu ürünü almalıyı mıyım? Eğer alırsam bunun içinde bana işlemci önerebilirseniz sevinirim. İşlemci için bütcem 3.500 liraya kadar zorlayabilirim.

Anakart modelim: ASUS ROG STRIX B550-F GAMING

İyi forumlar, Palit 3070 almayı düşünüyorum, ileriye dönük bir sıkıntı çıkartır mı? Daha önce adını duymadığım bir marka ve GameGaraj isimli bir sitede satılıyor. Daha önce bu siteyi hiç duymadım. 7.000 lira fiyat biçmişler. Sizce bu ürünü almalıyı mıyım? Eğer alırsam bunun içinde bana işlemci önerebilirseniz sevinirim. İşlemci için bütcem 3.500 liraya kadar zorlayabilirim.

Testlerini, soğutma performansını daha bilmiyoruz. Ama Palit markası bence alınabilir.

Aynı siteden ürünü satın aldım. Arkadaşlar sitenin güvenilir olduğunu söyledi bana.

Yeni yeni düşen videolarına bakıyorum da, Asus Rog 3070 ile aynı sıcaklık ve fps değerlerini veriyor. İşin ilginci Asus Rog, 3070 Palit 3070'e nazaran daha geniş. Yapılan testlere göre konuşarak söylüyorum alınır.

Siteye güvenebilirsiniz. Cuma günü aynı kartı aldım ben, hatta evime çok yakın olduğu için siparişi internetten verip, yerlerine gidip aldım. Bu arada firmayı da inceleme fırsatım oldu, baya bir çalışanları var. İşlemci olarak da 3700X kullanıyorum, anakartım da sizinkiyle aynı. 2K’da şimdilik güzel gidiyor fakat Nvidia cephesinden yeni bir sürücü gelmesi gerekiyor.

Ben de hepsi burada üzerinden aldım. 2 gün içinde geldi. Ryzen 5 3600X + 16 RAM ile kullanıyorum bu kartı. 3 oyun ile test yapabildim. CSGO En yüksek ayarlarda 300 fps veriyor. Control'da 1080p + Ultra ayarlarda + RTX Ultra ayarlarda %10-12 arası bir bottleneck var. Ama 90-100 fps ortalama ile rahat oynuyorum. Sıcaklık 60-70 dereceyi geçmiyor. Doom Eternal 1080P + ultra ayarlarda 200-250 fps alıyor. Sıcaklık yine 60-70 derece arası.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı