Palit 4070 Ti sistem oyunlarda düşük FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 11

smert

Femtopat
Daha fazla  
RAM
XPG Lancer Blade 6000Mhz CL30 32GB (2x16GB)
SSD veya HDD modeli
Kingston FURY Renegade 1TB 7300-6000MB/s
Ekran kartı
Palit 4070 Ti Jetstream
Anakart
MSI B650P Wi-Fi
İşlemci
7500F
Sistemi aldıktan 1, 5-2 ay sonra PUBG de, BF1 ve BF5 de ciddi FPS kaybı yaşadım. Sorunu bir türlü çözemedim. İlk başlarda sıkıntı yokken bir anda FPS'imin neredeyse yarıya düşüp öyle kalması canımı sıktı. Driverlar güncel, daha önce DDU ile kaldırıp tekrar kurdum. Sistemi içinden sıfırladım. Ayarlarda sorun yok. GeForce Experience ile optimize.

bf1.jpg

Ettim. Kafayı yiyeceğim. Yardımcı olursanız sevinirim.

bf5.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir anda olan bir şey mi crackli ürün indireyim derken virüs indirmiş olabilir misiniz ya da herhangi bir şekilde veyahut anakart BIOS ayarlarıyla oynadınız mı düşük profile gelmesi gibi.

Bir anda olan bir şey mi crackli ürün indireyim derken virüs indirmiş olabilir misiniz ya da herhangi bir şekilde veyahut anakart BIOS ayarlarıyla oynadınız mı düşük profile gelmesi gibi.

Şu ihtimale karşılık sistemi her türlü tarama yaptım. ESET sysrescue ile taramasını yaptım. Sistem içinden sıfırladım. Crackli bir ya da 2 dosya indirmişimdir. O da bilindik sitelerden.

Senden ricam BIOS default yapıp RAM frekansını ellemeden deneyebilir misin ayrıca BIOS güncel değil mi?

EXPO'yu daha önce kapattım. Zaten BIOS'tan sadece EXPO, Memory context restore ve PBO açık. BIOS güncel. Gene de Default'a çekeyim mi?

Şu ihtimale karşılık sistemi her türlü tarama yaptım. ESET sysrescue ile taramasını yaptım. Sistem içinden sıfırladım. Crackli bir ya da 2 dosya indirmişimdir. O da bilindik sitelerden.

EXPO'yu daha önce kapattım. Zaten BIOS'tan sadece EXPO, Memory context restore ve PBO açık. BIOS güncel. Gene de Default'a çekeyim mi?

Lütfen

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı