Palit 4070 Ti Super GameRock omniblack vs Colorful iGame RTX 4070 Ti Super Ultra

ExaelX

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Amazon'dan Palit'in şu kartını satın aldım. Beyaz bir sistem topluyorum genellikle MSI M100R pano kasa project Zero anakart var vs.
Palit şu an geldi ama beyaz olan Colorful'da indirime girdi Amazon'da şu an Palit'in soğutmasının daha iyi olduğunu 4080 ekran kartı kasasına sahip olduğunu söylemişti birisi forumda bilmiyorum ne kadar doğru. Şu an açıkçası kararsızım Palit çok güzel yakışıklı bir kart riser ile hoş bir görünüm katabilir kasama diye de düşünüyorum ama bir yandan komple beyaz da olur gibi de düşünüyorum. Çok büyük bir dert değil evet ama yine de bir foruma konu açıp fikir alışverişi yapmak istedim :D.
Fikir olması açısından aynı Palit ekran kartı ile şu şekil gözükecek görsel olarak ekliyorum, benim sistemde tek fark fanlarda beyaz benim ama anakartın arkasında siyahlıklar var.

Palit: Amazon.com.tr
Colorful: https://www.amazon.com.tr/dp/B0CTXG...33&creativeASIN=B0CTXGT4CT&linkCode=asn&psc=1

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2024-12-05 at 16.19.13.jpeg
    WhatsApp Image 2024-12-05 at 16.19.13.jpeg
    126,8 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar,
Amazon'dan Palit'in şu kartını satın aldım. Beyaz bir sistem topluyorum genellikle MSI M100R pano kasa project Zero anakart var vs.
Palit şu an geldi ama beyaz olan Colorful'da indirime girdi Amazon'da şu an Palit'in soğutmasının daha iyi olduğunu 4080 ekran kartı kasasına sahip olduğunu söylemişti birisi forumda bilmiyorum ne kadar doğru. Şu an açıkçası kararsızım Palit çok güzel yakışıklı bir kart riser ile hoş bir görünüm katabilir kasama diye de düşünüyorum ama bir yandan komple beyaz da olur gibi de düşünüyorum. Çok büyük bir dert değil evet ama yine de bir foruma konu açıp fikir alışverişi yapmak istedim :D.
Fikir olması açısından aynı Palit ekran kartı ile şu şekil gözükecek görsel olarak ekliyorum, benim sistemde tek fark fanlarda beyaz benim ama anakartın arkasında siyahlıklar var.

Palit: Amazon.com.tr
Colorful: Amazon.com.tr
Ben söylemişimdir. Amazondami yorumlardan biri benimdi. Kartı aynı watt değerine getirerek (295w) iki kart da %30 fan ayarında benim galax sg 4080 superim ile kıyasladım ve gamerock 6 derece daha serin çalıştı. Galax sg 4070ti super modelinin 4070ti kasası kullandığını, daha ince olduğunu, fanlarının (1 tanesi haric) 102mm değil 91mm olduğunu ve bakır borularının daha ince olması hesaba katıldığında zannımca 4070ti super galax sg modeline 10 derece gibi bir fark atacaktır galax sg modelinin de buradaki colorful'dan daha iyi bir soğutma performansına sahip olduğunu bildiğimden kendinizi 10 derece farktan kurtarmışsınız. H.o güle güle kullanın, kart gerçekten güzel biz de beyaz kasa için almıştık. Sunucuda bir sorun var herhalde resim yükleyemiyorum ama gün içinde birdaha dener sonuçların resimlerini de yüklerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı