Açıkcası 3 fanlı ve ağır ekran kartları bir süre sonra ağırlığından dolayı yamuluyor ve sokete tam oturmamaya başlıyor. Bence destek şart böyle ekran kartları için. Herhangi birisini alsan olur diye düşünüyorum.
Açıkçası 3 fanlı ve ağır ekran kartları bir süre sonra ağırlığından dolayı yamuluyor ve sokete tam oturmamaya başlıyor. Bence destek şart böyle ekran kartları için. Herhangi birisini alsan olur diye düşünüyorum.
Grafik kartı takmak için 8cm/9cm fan desteği, hızlı soğutma Ağır hizmet tipi fanlarla rahat kullanım için özel olarak tasarlanmıştır 26-34CM uzunluğundaki fanlar ile uyumludur Grafik kartının…
Açıkcası 3 fanlı ve ağır ekran kartları bir süre sonra ağırlığından dolayı yamuluyor ve sokete tam oturmamaya başlıyor. Bence destek şart böyle ekran kartları için. Herhangi birisini alsan olur diye düşünüyorum.
Grafik kartı takmak için 8cm/9cm fan desteği, hızlı soğutma Ağır hizmet tipi fanlarla rahat kullanım için özel olarak tasarlanmıştır 26-34CM uzunluğundaki fanlar ile uyumludur Grafik kartının…
Bence gayet güzel olur. 3D Yazıcıdan yapanlar var görseldeki gibi ayarlanabilir silindir olanlar. onlar bile olur bu da güzel olur. Bu daha estetik duruyor sadece.
Bence gayet güzel olur. 3D yazıcıdan yapanlar var görseldeki gibi ayarlanabilir silindir olanlar. Onlar bile olur bu da güzel olur. Bu daha estetik duruyor sadece.