E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 15 Şubat 2022 #11 efe terzi dedi: PSU yetmez mi? Genişletmek için tıkla... Yeter. Sadece daha iyi olabilirdi. Çok iyi değil ama kötü de değil.
efe terzi dedi: PSU yetmez mi? Genişletmek için tıkla... Yeter. Sadece daha iyi olabilirdi. Çok iyi değil ama kötü de değil.
E efe terzi Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 153 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2022 #12 erme dedi: Yeter. Sadece daha iyi olabilirdi. Çok iyi değil ama kötü de değil. Genişletmek için tıkla... Maalesef değiştirme seçeneği yok ben bu sistem ile yayın +video rahatça ısınma sorunu yaşamadan ceker miyim?
erme dedi: Yeter. Sadece daha iyi olabilirdi. Çok iyi değil ama kötü de değil. Genişletmek için tıkla... Maalesef değiştirme seçeneği yok ben bu sistem ile yayın +video rahatça ısınma sorunu yaşamadan ceker miyim?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 15 Şubat 2022 #13 efe terzi dedi: Maalesef değiştirme seçeneği yok ben bu sistem ile yayın +video rahatça ısınma sorunu yaşamadan ceker miyim? Genişletmek için tıkla... GameGaraj'da olan ile sıkıntı yaşamazsınız. Diğeri ısınma sorunu yaşatır soğutucudan dolayı.
efe terzi dedi: Maalesef değiştirme seçeneği yok ben bu sistem ile yayın +video rahatça ısınma sorunu yaşamadan ceker miyim? Genişletmek için tıkla... GameGaraj'da olan ile sıkıntı yaşamazsınız. Diğeri ısınma sorunu yaşatır soğutucudan dolayı.
xBuLuTx Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 2.306 Çözümler 9 Yer El Celler de Can Roca Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2022 #14 efe terzi dedi: Psu yetmezmi Genişletmek için tıkla... Kim demiş PSU yetmez diye?? 500W +80P PSU ile RTX 3060 + R5 5600X kullanıyorum. Keyfine bak dostum varsa elinde direkt çek.
efe terzi dedi: Psu yetmezmi Genişletmek için tıkla... Kim demiş PSU yetmez diye?? 500W +80P PSU ile RTX 3060 + R5 5600X kullanıyorum. Keyfine bak dostum varsa elinde direkt çek.
E efe terzi Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 153 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2022 #15 xBuLuTx dedi: Kim demiş PSU yetmez diye?? 500W +80P PSU ile RTX 3060 + R5 5600X kullanıyorum. Keyfine bak dostum varsa elinde direkt çek. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ENES GÖKTUĞ COMART dedi: Bende Palit 3060 Ti var. Gayet memnunum bilgisayardan ama ucuz olduğu için aldım. Param biraz daha olsaydı MSI kalitesini tercih ederdim. Pek aralarında fark yok Palit de güzel bir marka. Genişletmek için tıkla... Videoda iken ısı değerleri nasıl acaba Son düzenleme: 19 Şubat 2022
xBuLuTx dedi: Kim demiş PSU yetmez diye?? 500W +80P PSU ile RTX 3060 + R5 5600X kullanıyorum. Keyfine bak dostum varsa elinde direkt çek. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ENES GÖKTUĞ COMART dedi: Bende Palit 3060 Ti var. Gayet memnunum bilgisayardan ama ucuz olduğu için aldım. Param biraz daha olsaydı MSI kalitesini tercih ederdim. Pek aralarında fark yok Palit de güzel bir marka. Genişletmek için tıkla... Videoda iken ısı değerleri nasıl acaba