BerkanRy Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 25 17 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar, ikisi arası fiyat farkı 300 TL, siz ne öneriyorsunuz? 300 TL'lik bir fark var 300 TL'yi hissettirecek bir fark var mı? (FPS konusunda.) Son düzenleme: 17 Eylül 2020
Arkadaşlar, ikisi arası fiyat farkı 300 TL, siz ne öneriyorsunuz? 300 TL'lik bir fark var 300 TL'yi hissettirecek bir fark var mı? (FPS konusunda.)
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.835 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 17 Eylül 2020 #2 Palit modelini alabilirsiniz herhangi bir sorun yaşamazsınız. Ama yeni çıkacak kartları da bekleyebilirsiniz.
Palit modelini alabilirsiniz herhangi bir sorun yaşamazsınız. Ama yeni çıkacak kartları da bekleyebilirsiniz.
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.430 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 17 Eylül 2020 #3 Palit kaliteli bir marka. Ancak burada ben olsam MSI seçerdim. Garanti biraz daha hızlı olabiliyor.
mburaktekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2020 #4 Ucuz olan neyse o. Yeni kartları bekleyebilirsiniz.
BerkanRy Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 25 17 Eylül 2020 #5 Silinen üye dedi: Palit modelini alabilirsiniz herhangi bir sorun yaşamazsınız. Ama yeni çıkacak kartları da bekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yeni çıkacak kartları destekleyecek bir monitöre sahip değilim. Monitörüm 1K çözünürlüğe sahip. İşlemcim ise Ryzen 5 3600.
Silinen üye dedi: Palit modelini alabilirsiniz herhangi bir sorun yaşamazsınız. Ama yeni çıkacak kartları da bekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yeni çıkacak kartları destekleyecek bir monitöre sahip değilim. Monitörüm 1K çözünürlüğe sahip. İşlemcim ise Ryzen 5 3600.
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.835 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 17 Eylül 2020 #6 İşlemciniz kötü değil. Ayrıca RTX 2060S diğer kartlar çıkınca fiyatı düşecektir daha ucuza alırsınız beklerseniz.
İşlemciniz kötü değil. Ayrıca RTX 2060S diğer kartlar çıkınca fiyatı düşecektir daha ucuza alırsınız beklerseniz.
BerkanRy Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 25 17 Eylül 2020 #7 Silinen üye dedi: İşlemciniz kötü değil. Ayrıca RTX 2060S diğer kartlar çıkınca fiyatı düşecektir daha ucuza alırsınız beklerseniz. Genişletmek için tıkla... Türkiye'de fiyatların düştüğü pek görülmüyor bu zamanlarda. Dediğiniz mantıklı, biraz daha bekleyebilirim. Sizce tahminen ne kadar beklerim?
Silinen üye dedi: İşlemciniz kötü değil. Ayrıca RTX 2060S diğer kartlar çıkınca fiyatı düşecektir daha ucuza alırsınız beklerseniz. Genişletmek için tıkla... Türkiye'de fiyatların düştüğü pek görülmüyor bu zamanlarda. Dediğiniz mantıklı, biraz daha bekleyebilirim. Sizce tahminen ne kadar beklerim?
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.133 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2020 #8 Hiçbir fark yok markaya özel fark koymuşlar Palit benim tercihim olurdu.
BerkanRy Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 25 17 Eylül 2020 #9 ÇAĞATAY TORUN dedi: Hiçbir fark yok markaya özel fark koymuşlar Palit benim tercihim olurdu. Genişletmek için tıkla... Palit'in arka plakası plastikmiş sanırım. Isı konusunda sorun yaşıyor diye duydum.
ÇAĞATAY TORUN dedi: Hiçbir fark yok markaya özel fark koymuşlar Palit benim tercihim olurdu. Genişletmek için tıkla... Palit'in arka plakası plastikmiş sanırım. Isı konusunda sorun yaşıyor diye duydum.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.133 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2020 #10 Plastik plakayı da ilk kez duyuyorum öyleyse diyecek bir şey yok. Plastikmiymiş bu, Copper base yani bakır taban yazıyor. ::Palit Products - GeForce® RTX 2060 SUPER™ DUAL ::
Plastik plakayı da ilk kez duyuyorum öyleyse diyecek bir şey yok. Plastikmiymiş bu, Copper base yani bakır taban yazıyor. ::Palit Products - GeForce® RTX 2060 SUPER™ DUAL ::