558memoli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 3.206 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bol Diplomalı Çok Bilmiş İşsizin Biri 20 Temmuz 2023 #11 Palit eski bilinen bir markadır. Çoğu yerde satılmadığından duymamış olabilirsiniz. Fiyatı iyi ise alınabilir.
Palit eski bilinen bir markadır. Çoğu yerde satılmadığından duymamış olabilirsiniz. Fiyatı iyi ise alınabilir.
knyd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 2.147 Çözümler 4 Yer Soul Society 20 Temmuz 2023 #12 Hocam tek önerim yapabiliyorsanız biraz zorlayıp 16GB versiyonunu alın bence.
sidewind3r Kilopat Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 53 20 Temmuz 2023 #13 knyd dedi: knyd dedi: Hocam tek önerim yapabiliyorsanız biraz zorlayıp 16 GB versiyonunu alın bence. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Ne kadar fiyat farkı var ki aralarında bilemiyorum açıkçası
knyd dedi: knyd dedi: Hocam tek önerim yapabiliyorsanız biraz zorlayıp 16 GB versiyonunu alın bence. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Ne kadar fiyat farkı var ki aralarında bilemiyorum açıkçası
Arda321 Hectopat Katılım 26 Şubat 2022 Mesajlar 1.167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #14 sidewind3r dedi: Ne kadar fiyat farkı var ki aralarında bilemiyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Aşkım yeni satışa çıktı hiçbir magazada yok şu anda.
sidewind3r dedi: Ne kadar fiyat farkı var ki aralarında bilemiyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Aşkım yeni satışa çıktı hiçbir magazada yok şu anda.
sidewind3r Kilopat Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 53 20 Temmuz 2023 #15 Arda321 dedi: Aşkım yeni satışa çıktı hiçbir magazada yok şu anda. Genişletmek için tıkla... Tahmini olarak yani, onu fark ettim.
Arda321 dedi: Aşkım yeni satışa çıktı hiçbir magazada yok şu anda. Genişletmek için tıkla... Tahmini olarak yani, onu fark ettim.
knyd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 2.147 Çözümler 4 Yer Soul Society 20 Temmuz 2023 #16 sidewind3r dedi: Ne kadar fiyat farkı var ki aralarında bilemiyorum açıkçası Genişletmek için tıkla... Arda321 dedi: Aşkım yeni satışa çıktı hiçbir magazada yok şu anda. Genişletmek için tıkla... GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Ön sipariş fiyatı bu. Bundan sonra artması da muhtemeldir.
sidewind3r dedi: Ne kadar fiyat farkı var ki aralarında bilemiyorum açıkçası Genişletmek için tıkla... Arda321 dedi: Aşkım yeni satışa çıktı hiçbir magazada yok şu anda. Genişletmek için tıkla... GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Ön sipariş fiyatı bu. Bundan sonra artması da muhtemeldir.
Arda321 Hectopat Katılım 26 Şubat 2022 Mesajlar 1.167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #17 Hocam düşünürseniz 14499 TL'ye Zotac markalı var.
sidewind3r Kilopat Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 53 20 Temmuz 2023 #18 knyd dedi: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Ön sipariş fiyatı bu. Bundan sonra artması da muhtemeldir. Genişletmek için tıkla... Yani bu fiyat aşırı pahalı görünmüyor, bu da GarajOnline ile aynı şirket değil mi? Güvenilirse bunu da düşünebilirim.
knyd dedi: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Ön sipariş fiyatı bu. Bundan sonra artması da muhtemeldir. Genişletmek için tıkla... Yani bu fiyat aşırı pahalı görünmüyor, bu da GarajOnline ile aynı şirket değil mi? Güvenilirse bunu da düşünebilirim.
T tahaugrl Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 150 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #19 Gamegaraj güvenilirdir hocam sistemimi buradan aldım
sidewind3r Kilopat Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 53 20 Temmuz 2023 #20 knyd dedi: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Ön sipariş fiyatı bu. Bundan sonra artması da muhtemeldir. Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkürler oneri icin de bu kart simdi preorderda yeni bir kart, soğutması iyi midir ve INNO3D iyi midir? Ve garantisi hakkında bir bilginiz var mı?
knyd dedi: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Ön sipariş fiyatı bu. Bundan sonra artması da muhtemeldir. Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkürler oneri icin de bu kart simdi preorderda yeni bir kart, soğutması iyi midir ve INNO3D iyi midir? Ve garantisi hakkında bir bilginiz var mı?