a_r_k Hectopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar 9500 10 taksit 0 Palit gamerock 3070 alınır mı sizce? Bana makul geldi ama aslında fiyatlar malum normalden hayli yüksek, fikirlerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar 9500 10 taksit 0 Palit gamerock 3070 alınır mı sizce? Bana makul geldi ama aslında fiyatlar malum normalden hayli yüksek, fikirlerinizi bekliyorum.
whatsername21 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 1.569 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #2 a_r_k dedi: Arkadaşlar 9500 10 taksit 0 Palit gamerock 3070 alınır mı sizce? Bana makul geldi ama aslında fiyatlar malum normalden hayli yüksek, fikirlerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Onun yerine Sahibinden'de 8-9 bin liraya kutusu açılmamış 3070 Ti'lar var.
a_r_k dedi: Arkadaşlar 9500 10 taksit 0 Palit gamerock 3070 alınır mı sizce? Bana makul geldi ama aslında fiyatlar malum normalden hayli yüksek, fikirlerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Onun yerine Sahibinden'de 8-9 bin liraya kutusu açılmamış 3070 Ti'lar var.
radi0head Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 564 Çözümler 5 Yer Void Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ağustos 2021 #3 whatsername21 dedi: Onun yerine Sahibinden'de 8-9 bin liraya kutusu açılmamış 3070 Ti'lar var. Genişletmek için tıkla... Ama taksit yok
whatsername21 dedi: Onun yerine Sahibinden'de 8-9 bin liraya kutusu açılmamış 3070 Ti'lar var. Genişletmek için tıkla... Ama taksit yok
a_r_k Hectopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #4 oları taks whatsername21 dedi: Onun yerine Sahibinden'de 8-9 bin liraya kutusu açılmamış 3070 Ti'lar var. Genişletmek için tıkla... onlarda taksit seçeneğim yok bu sekılde ödeme makul geliyor da o sebeple
oları taks whatsername21 dedi: Onun yerine Sahibinden'de 8-9 bin liraya kutusu açılmamış 3070 Ti'lar var. Genişletmek için tıkla... onlarda taksit seçeneğim yok bu sekılde ödeme makul geliyor da o sebeple
WTC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 4.831 Çözümler 20 8 Ağustos 2021 #5 GET ile satılan ürünlerde taksit seçeneği açtırılabiliyor. Kaç taksit yapılıyor bilmiyorum ama. Güzel ilan bulursanız, sahibine taksit seçeneğini açtırmasını söyleyebilirsiniz.
GET ile satılan ürünlerde taksit seçeneği açtırılabiliyor. Kaç taksit yapılıyor bilmiyorum ama. Güzel ilan bulursanız, sahibine taksit seçeneğini açtırmasını söyleyebilirsiniz.
whatsername21 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 1.569 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #6 a_r_k dedi: oları taks onlarda taksit seçeneğim yok bu sekılde ödeme makul geliyor da o sebeple Genişletmek için tıkla... Param güvende ile alırsanız taksit yapabiliyorsunuz.
a_r_k dedi: oları taks onlarda taksit seçeneğim yok bu sekılde ödeme makul geliyor da o sebeple Genişletmek için tıkla... Param güvende ile alırsanız taksit yapabiliyorsunuz.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 8 Ağustos 2021 #7 Alınabilir. Son bir haftada kripto para fiyatları da uçuşa geçince düz 3070'in fiyatı da uçuşa geçebilir Ti modeline kıyasla.
Alınabilir. Son bir haftada kripto para fiyatları da uçuşa geçince düz 3070'in fiyatı da uçuşa geçebilir Ti modeline kıyasla.
K KoltuktakiElektarlar Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.478 Makaleler 2 8 Ağustos 2021 #8 kino dedi: Alınabilir. Son bir haftada kripto para fiyatları da uçuşa geçince düz 3070'in fiyatı da uçuşa geçebilir Ti modeline kıyasla. Genişletmek için tıkla... Ethereum Mining Profitability Chart Ethereum Mining Profitability Chart bitinfocharts.com Kârlılık da artıyor. Kesin olmamakla beraber, miningin tekrar yükselişe geçmesi olasılığı var. (Piyasa ve kazım yapan kişi sayısı düşebilir de, düşmeyebilir de. İki durumda da sorumluluk kabul etmiyorum.) Son düzenleme: 8 Ağustos 2021
kino dedi: Alınabilir. Son bir haftada kripto para fiyatları da uçuşa geçince düz 3070'in fiyatı da uçuşa geçebilir Ti modeline kıyasla. Genişletmek için tıkla... Ethereum Mining Profitability Chart Ethereum Mining Profitability Chart bitinfocharts.com Kârlılık da artıyor. Kesin olmamakla beraber, miningin tekrar yükselişe geçmesi olasılığı var. (Piyasa ve kazım yapan kişi sayısı düşebilir de, düşmeyebilir de. İki durumda da sorumluluk kabul etmiyorum.)
dogan_orun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 5.827 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i7-13700k Cinsiyet Erkek Meslek taksimde simitçi. 8 Ağustos 2021 #9 ASUS 3070 Ti'si Amazon Almanya'dan denk gelmişti. 6 taksit. Bir daha öyle bir taksit gelmedi. 3070 alınır ama hep akılda Ti alsam kalıyor.
ASUS 3070 Ti'si Amazon Almanya'dan denk gelmişti. 6 taksit. Bir daha öyle bir taksit gelmedi. 3070 alınır ama hep akılda Ti alsam kalıyor.
a_r_k Hectopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #10 Alınabilir. Son bir haftada kripto para fiyatları da uçuşa geçince düz 3070'in fiyatı da uçuşa geçebilir Ti modeline kıyasla. lhr kart KoltuktakiElektarlar dedi: Ethereum Mining Profitability Chart Ethereum Mining Profitability Chart bitinfocharts.com Kârlılık da artıyor. Kesin olmamakla beraber, miningin tekrar yükselişe geçmesi olasılığı var. (Piyasa ve kazım yapan kişi sayısı düşebilir de, düşmeyebilir de. İki durumda da sorumluluk kabul etmiyorum.) Genişletmek için tıkla... lhr kart ko whatsername21 dedi: Param güvende ile alırsanız taksit yapabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... misyon alınca fiyat yükseliyor whatsername21 dedi: Onun yerine Sahibinden'de 8-9 bin liraya kutusu açılmamış 3070 Ti'lar var. Genişletmek için tıkla... 8000 e ti görmedim hiç
Alınabilir. Son bir haftada kripto para fiyatları da uçuşa geçince düz 3070'in fiyatı da uçuşa geçebilir Ti modeline kıyasla. lhr kart KoltuktakiElektarlar dedi: Ethereum Mining Profitability Chart Ethereum Mining Profitability Chart bitinfocharts.com Kârlılık da artıyor. Kesin olmamakla beraber, miningin tekrar yükselişe geçmesi olasılığı var. (Piyasa ve kazım yapan kişi sayısı düşebilir de, düşmeyebilir de. İki durumda da sorumluluk kabul etmiyorum.) Genişletmek için tıkla... lhr kart ko whatsername21 dedi: Param güvende ile alırsanız taksit yapabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... misyon alınca fiyat yükseliyor whatsername21 dedi: Onun yerine Sahibinden'de 8-9 bin liraya kutusu açılmamış 3070 Ti'lar var. Genişletmek için tıkla... 8000 e ti görmedim hiç