AMD tarafına karşı bir ön yargım yok şimdiye kadar hep AMD kullandım zaten sadece Nvidia teknolojilerini de tatmak istiyorum. 3080 güncel değil güncel teknolojileri yok ama deneyim etmek istiyorum. Gamingpro da ısı konusundz beni üzer mi bilmiyorum başlığa gamerock yazdım ama gamingpro imiş.
AMD tarafına karşı bir ön yargım yok şimdiye kadar hep AMD kullandım zaten sadece NVIDIA teknolojilerini de tatmak istiyorum. 3080 güncel değil güncel teknolojileri yok ama deneyim etmek istiyorum. Gamingpro da ısı konusundz beni üzer mi bilmiyorum başlığa GameRock yazdım ama gamingpro imiş.
AMD tarafına karşı bir ön yargım yok şimdiye kadar hep AMD kullandım zaten sadece NVIDIA teknolojilerini de tatmak istiyorum. 3080 güncel değil güncel teknolojileri yok ama deneyim etmek istiyorum. Gamingpro da ısı konusundz beni üzer mi bilmiyorum başlığa GameRock yazdım ama gamingpro imiş.
Çok daha iş yapıyor lossless kullanıcaksan Frame Gen oradan AFMF de tutar
Native ve RT olarakta iyi 6900 XT 12kya çıkacaksan 6900 XT bak derim çoğu yerde teknolojisiz bile çok güzel performans verir. Bekleyip ilerde 6000 serisi alabilirsin
Kart temiz olsun çok önemli değil hocam şu anlık yeterli bir kart 3080 DLSS ve RT olarak da daha iyi bir şey almak istiyorsan RTX 4000 ve üstü AMD de ise 9000 serisi almalısın ancak onlar da bütçeyi aşar şu anda fiyatının hakkını en iyi 3000 serisi veriyor bu fiyatlar normal.