Satılık/Takas Palit GameRock 3080 LHR'siz

Makaleler
1
Daha fazla  
Ürünün ilk sahibiyim bir gazla aldım ancak TFT'den başka doğru dürüst bir oyun oynamıyorum. Bu yüzden satıp 3060 veya RX 6600 gibi kartlara geçmeyi planlıyorum, biraz nakit geçsin elime hem de. Ürünün kutusu faturası içinden çıkan kart destek braketine kadar durmaktadır. Ankara için mantıklı takas tekliflerini değerlendiririm. İl dışına ödemeyi alır sonra kargolarım. Ürün GameGaraj 09.11.2020 faturalıdır.

Üründe işlem yoktur stickerları üzerinde durmaktadır.

Takas: 3060, 3060 Ti, RX 6600, RX 6600XT gibi kartlarla düşünüyorum öncelliğim RTX 3060 12 GB versiyonudur.

Fiyat:12500.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam fiyat çok fazla revize şart. Fiyat fazla olmasa RX6600 Nitro+ ile takas teklifi yapardım.

Hocam zaten 3080'nin taban fiyatı 10k civarı ve onların çoğu miningde canı çıkmış kart. Ve birçoğu Amazon Japonya vs yurt dışı veya 10-20 kart tek faturalı ürünler birçoğunda kutu bile yok. Ben kartıma güvendiğim için böyle bir fiyat yazdım tabii ki nakit alacak arkadaşa indirim yaparım. Sizde teklif sunabilirsiniz hocam kart + para şeklinde duruma göre değerlendirebiliriz.

XFX SWFT modeli. 2022 Mart faturalı.

4.5-5kdan sayarım hocam kartın durumuna göre. Sizin teklifiniz nedir?

Hocam zaten 3080'nin taban fiyatı 10k civarı ve onların çoğu miningde canı çıkmış kart. Ve birçoğu Amazon Japonya vs yurt dışı veya 10-20 kart tek faturalı ürünler birçoğunda kutu bile yok. Ben kartıma güvendiğim için böyle bir fiyat yazdım tabii ki nakit alacak arkadaşa indirim yaparım. Sizde teklif sunabilirsiniz hocam kart + para şeklinde duruma göre değerlendirebiliriz.

4.5-5kdan sayarım hocam kartın durumuna göre. Sizin teklifiniz nedir?

Hiç kimse bu fiyata 2.5 senelik karta yanaşmaz. Garantisi yok herhalde yazmamışsınız, kimseye TFT oynadığını sadece kanıtlayamazsın dostum. LHR'siz diye de başlık atmışsın zaten LHR kırılalı 1 yıl oluyor. O fiyata 3080 Ti, zorlarsan 3090 bulabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı