Palit GeForce GT1030 Nasıldır?

Palit marka GT 1030'un diğer markalardan farkı var mıdır? Palit marka bir cihaz alınmalı mıdır?
Palit GeForce® GT1030 2GB GDDR5 Ekran Kartı (NE5103000646-1080F) - Ekran Kartı - Bilgisayar Bileşenleri
Bence sırf marka, soğutma ve kartın O.C edilmiş olduğundan dolayı 80 TL vermeyin. Sonuçta içindeki grafik işlemcisi aynı. Bu kart bende de var, palit markasına benzer küçük bir fanı var fakat 60 dereceyi geçtiğini görmedim. ASUS veya MSI modelini alıcağınıza o 80 TL'ye işlemci soğutucusu alırsınız sistem için daha iyi olur. 🙂🙂

Palit marka GT 1030'un diğer markalardan farkı var mıdır? Palit marka bir cihaz alınmalı mıdır?
Palit GeForce[emoji768] GT1030 2GB GDDR5 Ekran Kartı (NE5103000646-1080F) - Ekran Kartı - Bilgisayar Bileşenleri
Bence sırf marka, soğutma ve kartın O.C edilmiş olduğundan dolayı 80 TL vermeyin. Sonuçta içindeki grafik işlemcisi aynı. Bu kart bende de var, palit markasına benzer küçük bir fanı var fakat 60 dereceyi geçtiğini görmedim. ASUS veya MSI modelini alıcağınıza o 80 TL'ye işlemci soğutucusu alırsınız sistem için daha iyi olur. 🙂🙂
Anlamadım ne dediğinizi.

Anlamadım ne dediğinizi.
Arkadaşın atmış olduğu linkte Asus veya Msi modellerinin Palit modeli ile arasındaki fiyat farkı 80 TL. İkiside aynı ekran kartı aynı güçte sırf marka ve fan için 80 TL vermeyin Palit modelini şeçmeniz daha mantıklı ve uygun, umarım bu sefer anlamışınızdır.

. Klavye başından öneri yapması basit fakat orada birileri para verecek.
Onu ben de biliyorum. Sanki ben bütçe düşmanıymışım gibi konuşuyorsunuz. O karta OC yapılır. Yerine göre %10 performans artışı bile sağlanır ki o ekran kartı için önemli bir değer. Ben sadece tavsiyemi yaptım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı