Palit GeForce RTX 4070 Super vs ASUS Dual GeForce RTX 4070 OC

AMD düşünmüyorum. Bu iki karttan hangisini önerirsiniz? Hangisi daha uzun vadede sorunsuz götürür? İşlemcim 13400F olacak, monitörüm 1080p. Bunlara göre değerlendirirseniz sevinirim.

Hocam ben aşağı yukarı 4 sene Palit 2070 Super kullandım. O bilgisayarda yoğun bir şekilde oyun da oynandı program da çalıştırıldı. Hiçbir sorun yaşamadım.
Kart hala sorunsuz bir şekilde çalışmaya devam ediyor.
Teknoloji biraz şans işi ama Palit tavsiye ederim.

ASUS daha iyi tabii ki de Palit'e kötü bir marka demek saçma olmuş. Soğutması yeterli ayrıca yıllardır piyasada bulunan bir marka. ASUS'tan daha eski.
Palit'e kötü diyen kim hocam? Kötü olduğunu düşünsem kendim palit'e geçmeyi planlar mıyım? Asus ve palit aynı fiyat bandında olsa tabii ki yine Asus tercih ederim fakat paliti f/p açısından çok daha önde görüyorum.

Köklü yazmışsınız ben orayı kötü diye okudum kusura bakmayın .

Palitin 4070 super soğutması iyiyse onu tercih edeceğim fakat jetstream olan modeli değil sanırım o yüzden soğutma konusunda Asusun 4070 modeliyle arasında çok oynarsa o zaman Asus alacağım. Palitin bu modelinin soğutma değerlerini çok bulamadım internette.

Soğutması ASUS kadar iyi değil fakat Palit de sağlam markadır. İşini görür.

Hocam ama birisi super birisi normal model. İkisi de aynı model olsa asusu tercih ederim ama şöyle bir şey de var fiyatlar nerdeyse aynıyken o fiyata super almak biraz düşündürüyor, acaba soğutma ve uzun vadede asus kadar iyi değil diye mi fiyati öyle bilemedim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…