Merhabalar, GTX 1650'ler, RX 570'lerden güçsüz fakat GTX 1650 D6 diye bir olay varmış sanırım. Ben de anlamadığımdan sormak istedim. Attığım linkteki GTX 1650 D6 mı? Ayrıca link sadece ürünü gösterme amaçlı, daha ucuzunu arayacağım.
Merhabalar, GTX 1650'ler, RX 570'lerden güçsüz fakat GTX 1650 D6 diye bir olay varmış sanırım. Ben de anlamadığımdan sormak istedim. Attığım linkteki GTX 1650 D6 mı? Ayrıca link sadece ürünü gösterme amaçlı, daha ucuzunu arayacağım.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
Üç kartın şöyle bir kıyaslaması var. İsterseniz ona da bakın:
Arkadaşların önerdiği GTX 1650 Super'i alman daha mantıklı olur. Palit, Tayvan merkezli ve Çin'de üretilen bir GPU markasıdır. Gainward, Galax ve KFA2 ile de ortaktır bu arada. Yani senin attığın Palit GTX 1650 ile Galax GTX 1650 Super arasında kalite açısından bir fark yok, çünkü ortaklar zaten