Palit GTX 1650 alınır mı?

Bütçe
1600
Arkadaşlar 1414 TL'ye Palit GTX 1650 buldum. Sizce alınır mı? Daha sonra 1650S indirime falan girer mi? Su anda alacak olsam S modeli ile arasında 300 TL fark var ve bunu vermek istemiyorum. Aradaki farka değer mi?
Aradaki farka kesinlikle değer. 300TL için RX 570'den bile daha güçsüz kart alınmaz.
X3440 var 3 GHz yaparım.darbigaz olur mu

Öncelikle merhabalar. Bende şu anda ASUS TUF 1650 Super'le Palit 1650 Super arasında kaldım arada 1300 lira gibi bir fark var. Palit'i aldınız mı, aldıysanız memnun musunuz?

Öncelikle merhabalar. Bende şu anda ASUS TUF 1650 Super'le Palit 1650 Super arasında kaldım arada 1300 lira gibi bir fark var. Palit'i aldınız mı, aldıysanız memnun musunuz?
Palit'i alın geçin sırf ASUS diye fazladan 300TL verilmez. ASUS TUF serisi genelde kalitesiz oluyor zaten özellikle giriş seviyesi ekran kartlarında.

Palit'i alın geçin sırf ASUS diye fazladan 300TL verilmez. ASUS TUF serisi genelde kalitesiz oluyor zaten özellikle giriş seviyesi ekran kartlarında.

Tamamdır Palit'i almaya karar verdim ama aklıma takılan şey izlediğim videolarda Palit'in sıcaklığı 68-75 arası gidip geliyor. Kasamda sadece egzoz fanı mevcut fakat şu anda kullandığım MSI GTX 1050 Ti Gaming kart FurMark testinde Max 65'i gördü acaba Palit'te özellikle yaz aylarında sıcaklık sıkıntısı yaşar mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…