Palit GTX 1650 alınır mı?

Bütçe
1450
Her konuda fix cevap; para biriktir daha iyi model al. Bütçeniz 1450 lira ise ikinci el garantisi devam eden 1650S ve 5500XT bulunabilir bir ihtimal. Piyasayı kovalamak gerek biraz.

Alınmaz diyen arkadaşlar için diyorum, arada fiyat farkı var. 400-450TL farkı verebiliyorsan 1650 Super al ama yok veremem diyorsan:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
performans farkı da burada. GDDR6 versiyonu tatmin edici.

Son düzenleme:
Alınmaz diyen arkadaşlar için diyorum, arada fiyat farkı var. 400-450TL farkı verebiliyorsan 1650 Super al ama yok veremem diyorsan
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
performans farkı da burada. GDDR6 versiyonu tatmin edici. Ben 1400TL'ye aldım ve memnunum.

1100 TL'ye RX 580 alıp 20 FPS fazladan alabilirsin. Hem 300 TL cepte kalır. RX 570'den bile kötü bu kart.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı