Palit GTX 1650 nasıldır?

TeRzoo

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Palit GTX 1650 almayı düşünüyorum. Nasıldır alınır mı? Palit marka hakkında bir bilgim yok iyi marka mıdır? 2 fanlı modelini buldum.

Başka ekran kartı önermeyiniz.

Bende de GTX 1650 var. Satın alırken Palit'le Zotac arasında kaldım. Zotac seçtim. Tavsiyem Zotac seçmen.

Sağlam markalardan biri. Sıkıntı çekmezsin alırsan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizinki çift fan mı tek mi?
1650 gibi bir kart için tek fanlı bir model bile tercih edilebilir. Yani hangi markayı tercih edeceğiniz çok önemli değil.

Palit 15 yıl önce satıyordu, artık cazibesini yitirmiş bir marka olarak görüyorum ben. Bu tür ikinci klasman sayılabilecek markalarda en kötü Zotac tercih edin. İkinci el tarafına yönlenmeyi düşünürseniz tertemiz garantili MSI çift fanlı modeli mevcut elimde, konuşabiliriz.

Hocam 1650 için markanın pek bir fark yaratacağını sanmıyorum. Ama yine de Palit köklü ve iyi bir marka. Satıştakiler arasında bğtçenize uygun başka marka varsa ASUS Dual veya Phoenix bakabilirsiniz. Zaten fazla ısınmayan bir kart tek fan da yeterli olacaktır.

Nerede yaşıyorsunuz

2 el zotac uyguna buldum onu alıcam gibi ozm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…