Palit GTX 1650 Super GP alınır mı?

abrahm valentin

Kilopat
Yer
Türkiye, Eskişehir
Daha fazla  
Arkadaşlar arkadaşım için sistem toplamada yardım ediyorum. 5000₺ monitör dahil bir sistem toplamaya çalışıyoruz. Pek bir seçenek yok fakat GameGaraj markasının Pollux 3T-10 sisteminde Palit 1650 Super GP var. Palit 1650 için inceleme gördüm ama Super için görmedim. Palit'in köklü bir marka olduğunu biliyorum fakat alınır mı? Onun yerine Powercolor Red Dragon RX 570 alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler bir soru daha soracağım, Inno3D 1650S Twin x2 mi yoksa Palit 1650S GP mi? İki markayı da beğeniyorum iki ekran kartı da gayet ucuz hangisi daha iyi olabilir?

Son düzenleme:
Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler bir soru daha soracağım, Inno3D 1650S Twin x2 mi yoksa Palit 1650S GP mi? İki markayı da beğeniyorum iki ekran kartı da gayet ucuz hangisi daha iyi olabilir?
YouTube'dan inceleme videolarına baktım, Inno 3D yükte 4-5 derece daha serin çalışıyor Palit'ten. Inno 3D daha iyi bir tercih olur ama Palit de üzmez, merak etmeyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı