Öncelikle mevcut anakartınız ile 6500 XT alacağınız değerler aynı anakart üzerindeki 1650 Super'le bile yakın değerler veriyor. Fakat eğer dersenizki ben ileride anakartımı yenilerim tabii ki 6500 XT alabilirsiniz. Öte yandan bahsettiğiniz güç kaynağı da güven vermeyen çok kötü bir marka. Bütçeniz varsa onu da yenilemeye çalışın.
Hocam arkadaş anakarta RTX 3090 takmayacak. Bahsettiğiniz kadar büyük ölçüde FPS kaybı olmuyor. Ayrıca kanıt sunarsanız sevinirim bu konuyla alakalı. Bende bilgilenmiş olurum eğer yanlış biliyorsam.
Cevaplarınız yanlış ve eksik. Ben de 6500 xt almasından yanayım, fakat o anakart la kullanırsa yaşayacağı şeyleri belirtiyorum, sorunsuz kullanırsın demiyorum. Aynı şekilde değiştirme imkanı varken saatli bomba olan bir psuyu değiştirme demiyorum. Kanıt için konuyu inceleyin. x4 Hızıyla Kısıtlanan RX 6500 XT Testte: PCIe 3.0 vs PCIe 4.0
22.5.2'den bahsediyorsan o kötü zaten. AMD oyun performansını yükseltmeyi amaçladı o sürücüde ama DX11 oyunlarda sıkıntı çıkıyor. 22.5.1 güzel sürücü. 22.6.1 çıksın. Güzel olur tahminimce.