Satıldı Palit GTX 1660 SUPER 6 GB GamingPro OC GDDR6 ekran kartı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
115
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Öncelikle fiyatla ilgili yorum yapanlar ilanı kirletmeden çıkarlarsa ve saçma sapan emojiler atmazsanız sevinirim. Ekran kartımı satınca elimde herhangi bir ekran kartı olmayacak, bu sebeple zararıma olmayacak miktarda satmayı düşünüyorum.

Garantisi Sinerji Bilgisayar'da devam etmektedir, 14 Eylül'de aldım o zamandan beri sadece oyun için kullandım. Herhangi bir mining işlemi kesinlikle uygulanmamıştır, özelden mining yapıldı mı vs. diye spranları direkt engelleyeceğim.

İsteyene istediği test sonuçlarını yapıp yollayabilirim. Oyun testi yapabilirim elimde varsa. GTA 5, Battlefront 2 gibi ekran kartına yüklenen oyunlar mevcut elimde, o sonuçları paylaşabilirim.

Ürünle alakalı detaylı bilgiyi sitesinden alabilirsiniz.

Kutu içeriği eksiksizdir, statik poşetine kadar her şeyi mevcut.

LED aydınlatması var resimlerde gözüküyor. Parlaklığını vs. Palit Thunder Master uygulamasıyla ayarlayabiliyorsunuz. RGB efekti yok ancak breathing mode vs. mevcut.

Telefon numaramı eklemedim ama hızlı cevap veriyorum, sorun etmeyin bu sebeple.

İstanbul içi elden teslim tercihimdir, kargolama sonucu sorun yaşanabiliyor, kargo şirketlerinin de pek özenmediğini düşünüyorum bu sebeple kargo istemiyorum.

Takas yoktur, pazarlık düşünülür ölü olmayacak şekilde.

Düşündüğüm fiyat 4300 TL.

Hayırlı satışlar. Letgo'ya koymayı unutma!
Abi benim Asus Rog Strix Rx570 8 GB GAMING Overclock Edıition GDDR5 [Samsung (Samsung en iyisi!)] 1300MHz Core 7000MHz bellek hızı var takas olur mu? Sonuçta Asus bu fan girişi bile var.

Renkli PSU kabloları da FSP 500AHBC'den.

Hocam arkadaş RX 580 8 GB kartı 4500'e sattı, bence de 4300 bayağı uygun. İyi satışlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…