Daha fazla
Öncelikle fiyatla ilgili yorum yapanlar ilanı kirletmeden çıkarlarsa ve saçma sapan emojiler atmazsanız sevinirim. Ekran kartımı satınca elimde herhangi bir ekran kartı olmayacak, bu sebeple zararıma olmayacak miktarda satmayı düşünüyorum.
Garantisi Sinerji Bilgisayar'da devam etmektedir, 14 Eylül'de aldım o zamandan beri sadece oyun için kullandım. Herhangi bir mining işlemi kesinlikle uygulanmamıştır, özelden mining yapıldı mı vs. diye spranları direkt engelleyeceğim.
İsteyene istediği test sonuçlarını yapıp yollayabilirim. Oyun testi yapabilirim elimde varsa. GTA 5, Battlefront 2 gibi ekran kartına yüklenen oyunlar mevcut elimde, o sonuçları paylaşabilirim.
Ürünle alakalı detaylı bilgiyi sitesinden alabilirsiniz.
www.palit.com
Kutu içeriği eksiksizdir, statik poşetine kadar her şeyi mevcut.
LED aydınlatması var resimlerde gözüküyor. Parlaklığını vs. Palit Thunder Master uygulamasıyla ayarlayabiliyorsunuz. RGB efekti yok ancak breathing mode vs. mevcut.
Telefon numaramı eklemedim ama hızlı cevap veriyorum, sorun etmeyin bu sebeple.
İstanbul içi elden teslim tercihimdir, kargolama sonucu sorun yaşanabiliyor, kargo şirketlerinin de pek özenmediğini düşünüyorum bu sebeple kargo istemiyorum.
Takas yoktur, pazarlık düşünülür ölü olmayacak şekilde.
Düşündüğüm fiyat 4300 TL.
Garantisi Sinerji Bilgisayar'da devam etmektedir, 14 Eylül'de aldım o zamandan beri sadece oyun için kullandım. Herhangi bir mining işlemi kesinlikle uygulanmamıştır, özelden mining yapıldı mı vs. diye spranları direkt engelleyeceğim.
İsteyene istediği test sonuçlarını yapıp yollayabilirim. Oyun testi yapabilirim elimde varsa. GTA 5, Battlefront 2 gibi ekran kartına yüklenen oyunlar mevcut elimde, o sonuçları paylaşabilirim.
Ürünle alakalı detaylı bilgiyi sitesinden alabilirsiniz.

Palit Microsystems Ltd
Palit Microsystems Ltd. is well-known for manufacturing stable, excellent, and innovative graphics accelerators. As one of the top PC components manufacturers, Palit continues to provide top-to-bottom graphics cards with stable and excellent quality to the world.
Kutu içeriği eksiksizdir, statik poşetine kadar her şeyi mevcut.
LED aydınlatması var resimlerde gözüküyor. Parlaklığını vs. Palit Thunder Master uygulamasıyla ayarlayabiliyorsunuz. RGB efekti yok ancak breathing mode vs. mevcut.
Telefon numaramı eklemedim ama hızlı cevap veriyorum, sorun etmeyin bu sebeple.
İstanbul içi elden teslim tercihimdir, kargolama sonucu sorun yaşanabiliyor, kargo şirketlerinin de pek özenmediğini düşünüyorum bu sebeple kargo istemiyorum.
Takas yoktur, pazarlık düşünülür ölü olmayacak şekilde.
Düşündüğüm fiyat 4300 TL.