F furkansama Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.624 Çözümler 2 16 Kasım 2020 #11 Rambo Okan Güler dedi: Palit'in soğutma performansı Inno3D'ye göre daha başarılı. Alırsanız pişman olmazsınız, kullanacağınız kasaların hava akışı da gayet iyi zaten. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam peki bir sorun olursa kim ile iletişime geçeceğim muhatabım kim olacak?
Rambo Okan Güler dedi: Palit'in soğutma performansı Inno3D'ye göre daha başarılı. Alırsanız pişman olmazsınız, kullanacağınız kasaların hava akışı da gayet iyi zaten. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam peki bir sorun olursa kim ile iletişime geçeceğim muhatabım kim olacak?
Shinsai Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Dikkatin Takdire Şayan! Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 5.068 Makaleler 4 Çözümler 49 16 Kasım 2020 #12 GameGaraj'la iletişime geçersiniz. Her yerde geçerliydi sanırsam. 15 gün iade hakkınız var diye biliyorum.
GameGaraj'la iletişime geçersiniz. Her yerde geçerliydi sanırsam. 15 gün iade hakkınız var diye biliyorum.
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2020 #13 furkansama dedi: Anladım hocam peki bir sorun olursa kim ile iletişime geçeceğim muhatabım kim olacak? Genişletmek için tıkla... Aldığınız firma hangisiyse muhatabınız da orası olacak.
furkansama dedi: Anladım hocam peki bir sorun olursa kim ile iletişime geçeceğim muhatabım kim olacak? Genişletmek için tıkla... Aldığınız firma hangisiyse muhatabınız da orası olacak.
F furkansama Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.624 Çözümler 2 16 Kasım 2020 #14 Shinsai dedi: GameGaraj'la iletişime geçersiniz. Her yerde geçerliydi sanırsam. 15 gün iade hakkınız var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Rambo Okan Güler dedi: Aldığınız firma hangisiyse muhatabınız da orası olacak. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam çok teşekkür ederim yardımınız için.
Shinsai dedi: GameGaraj'la iletişime geçersiniz. Her yerde geçerliydi sanırsam. 15 gün iade hakkınız var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Rambo Okan Güler dedi: Aldığınız firma hangisiyse muhatabınız da orası olacak. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam çok teşekkür ederim yardımınız için.