Palit GTX 1660 Super Coil Whine sorunu

fenderdeluxe

Hectopat
Arkadaşlar, Palit GTX 1660 Super ekran kartı aldım. Euro Truck ana menüde test ettim. İlk kez kasa topladığım için fazla bilmiyorum, bu ses için video atmak istedim. Kasa masanın üstünde olduğu için bir uğultu sesi de yapıyor. Sizce ne yapmalıyım?

Video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Galax 2070S ekran kartı var aynı sorun var saldım artık normal bir şey haline geldi garantiye gönderseniz sıfır olarak kart yollasalar bile ihtimal var bir sorun teşkil etmez anca böyle ses işte.

Galax 2070S ekran kartı var aynı sorun var saldım artık normal bir şey haline geldi garantiye gönderseniz sıfır olarak kart yollasalar bile ihtimal var bir sorun teşkil etmez anca böyle ses işte.

Hocam kasada bir uğultu var ekran kartımı yapıyor kestiremedim.

Az bir şey Coil Whine duyar gibiyim ama 730 FPS'de böyle bir ses bence normal. Oyun esnasında sıkıntı yoksa rahatça kullanabilirsiniz.

V-Sync kapalı olduğunda donma oluyor oyunda açtığım zaman rahat oynayabiliyorum.
Ekran kartı fanlarından geliyor sanki anormal bir durum göremedim performans kaybınız yok ise içiniz rahat olsun.

FurMark testinde 65 dereceyi geçmiyor hocam. Kafama takılıyor ama kulaklık takmadığım için genelde yük altında yapıyor.
Ekran kartı Fanlarından geliyor sanki anormal bir durum göremedim performans kaybınız yok ise içiniz rahat olsun.
FPS çok yükseldiği için yapıyor. Normal.
Az bir şey coil whine duyar gibiyim ama 730 FPS'de böyle bir ses bence normal. Oyun esnasında sıkıntı yoksa rahatça kullanabilirsiniz.

Arkadaşlar oyun oynarken artık kasa bayağı titriyor ses değil artık titreme derecesinde yani.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…