Palit GTX 1660 Ti Dual Nasıldır?

Enes Altın

Centipat
Arkadaşlar kendi bütçemi zorlayıp Teknobiyotik'ten Palit GTX 1660 Ti ile sistem toplayacağım. Eğer bir sıkıntı çıkar ise biterim çünkü büyük bir para veriyorum. Bazı yerlerde Coil Whine sesi yaptığını, ömrünün az olduğunu falan duydum. Palit markasını içim rahat bir şekilde alabilir miyim ve beni ne kadar götürür?

Palit markasını rahatça alabilirsiniz.

Ömrü az olur konusuna gelirsek, kart 2. el değilse ömür konusunda bir sıkıntı yaşamazsınız, zaten 0 kart alıyorsunuz. Sizi bunu kim söylediyse bir cacıktan anlamıyor. Toz temizliği ve gerektiğinde termal macunu değişimi yaparak kartınızı 4-5 yıl boyunca rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Coil whine performansa etki etmez, sadece gürültüsünü duyarsınız fakat MSİ, ASUS, Gigabyte kartlarda bile olabilen bir sorun. Kartınızda bu sorun baş gösterirse garanti kapsamın 0 ürün ile değişimi sağlanır. Merak etmeyin.

Genelde insanlar Dual olanını tavsiye etmiyorlar galiba soğutması biraz zayıf diye.

Palit hem ucuz hem de güvenilir üreticilenderdir, gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…