Arkadaşlar ikinci el ve bayağı sağlam az kullanılmış. Şu an bütçem kısıtlı 2800 TL'ye buldum. Kart aluminyum kasa üst seviye bir kart galiba. 6 GB kart. FH4 Ultra 2K kullanacağım. İleri de piyasa düzelsin daha iyisini alırım. 60 FPS üstü verebiliyor 2K Ultra. Kronik bir sorunu var mıdır?
The revolutionary Palit JetStream風 series of graphics cards features advanced innovative cooling and an optimized product design to deliver the ultimate gaming performance. As the latest and the next generation NVIDIA Pascal architecture features power efficiency, gaming experiences and latest...
Bence bir kaç ay daha bekleyip daha iyi bir kart alın. Ayrıca 1060 bırakın 2K'yı artık 1080p'de yeni oyunları 60 FPS açamıyor. Ben de var ondan biliyorum. Artık 1060 alınmaz. Size tercihim Rx 580'e bakın.
Bence birkaç ay daha bekleyip daha iyi bir kart alın. Ayrıca 1060 bırakın 2K'yı artık 1080P'de yeni oyunları 60 FPS açamıyor. Ben de var ondan biliyorum. Artık 1060 alınmaz. Size tercihim RX 580'e bakın.
Bence birkaç ay daha bekleyip daha iyi bir kart alın. Ayrıca 1060 bırakın 2K'yı artık 1080P'de yeni oyunları 60 FPS açamıyor. Ben de var ondan biliyorum. Artık 1060 alınmaz. Size tercihim RX 580'e bakın.