S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 20 Aralık 2020 #21 Burada işlemci olarak i3-10100 almanızı öneririm.
/Doğukan Çakar\ Kilopat Katılım 19 Ocak 2018 Mesajlar 779 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Aralık 2020 #22 Kado703 dedi: Ciddi misin? Bak ona göre alıp almama kararı verecegiz:d insanların kaderleriyle oynama.D söyle nasıl durum adamı hasta etme zaten zor karar veriyoruz. Genişletmek için tıkla... (!)
Kado703 dedi: Ciddi misin? Bak ona göre alıp almama kararı verecegiz:d insanların kaderleriyle oynama.D söyle nasıl durum adamı hasta etme zaten zor karar veriyoruz. Genişletmek için tıkla... (!)
Kado703 Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 452 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #23 /Doğukan Çakar\ dedi: (!) Genişletmek için tıkla... Cevabın ne mangal yapıyor musun? O kartla.
/Doğukan Çakar\ Kilopat Katılım 19 Ocak 2018 Mesajlar 779 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Aralık 2020 #24 Kado703 dedi: Cevabın ne mangal yapıyor musun? O kartla Genişletmek için tıkla... Noktalama İşaretleri (Açıklamalar) – Türk Dil Kurumu. Yay ayraç, altıncı kısım.
Kado703 dedi: Cevabın ne mangal yapıyor musun? O kartla Genişletmek için tıkla... Noktalama İşaretleri (Açıklamalar) – Türk Dil Kurumu. Yay ayraç, altıncı kısım.
Kado703 Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 452 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #25 /Doğukan Çakar\ dedi: Noktalama İşaretleri (Açıklamalar) – Türk Dil Kurumu. Yay ayraç, altıncı kısım. Genişletmek için tıkla... Ya kardeşim cevap vermek için ne diretiyorsun bizde biliyoruz onları ama nette cok takılmıyorum düzeltme deyip gönderiyorum sorunun ne? Söylesene be.
/Doğukan Çakar\ dedi: Noktalama İşaretleri (Açıklamalar) – Türk Dil Kurumu. Yay ayraç, altıncı kısım. Genişletmek için tıkla... Ya kardeşim cevap vermek için ne diretiyorsun bizde biliyoruz onları ama nette cok takılmıyorum düzeltme deyip gönderiyorum sorunun ne? Söylesene be.
/Doğukan Çakar\ Kilopat Katılım 19 Ocak 2018 Mesajlar 779 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Aralık 2020 #26 Kado703 dedi: Ya kardeşim cevap vermek için ne diretiyorsun bizde biliyoruz onları ama nette cok takılmıyorum düzeltme deyip gönderiyorum sorunun ne? Söylesene be. Genişletmek için tıkla... Sorun yok kardeşim. Orta seviye kart işte. Beklentiler sınırlı. Sıcaklıklar orta seviyede.
Kado703 dedi: Ya kardeşim cevap vermek için ne diretiyorsun bizde biliyoruz onları ama nette cok takılmıyorum düzeltme deyip gönderiyorum sorunun ne? Söylesene be. Genişletmek için tıkla... Sorun yok kardeşim. Orta seviye kart işte. Beklentiler sınırlı. Sıcaklıklar orta seviyede.
Kado703 Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 452 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #27 /Doğukan Çakar\ dedi: Sorun yok kardeşim. Orta seviye kart işte. Beklentiler sınırlı. Sıcaklıklar orta seviyede. Genişletmek için tıkla... Ha iyi bari gidip ASUS TUF alım bari.
/Doğukan Çakar\ dedi: Sorun yok kardeşim. Orta seviye kart işte. Beklentiler sınırlı. Sıcaklıklar orta seviyede. Genişletmek için tıkla... Ha iyi bari gidip ASUS TUF alım bari.