Nor0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 2.828 Çözümler 5 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #21 cxpawf dedi: Tam fiyat hatırlamıyorum ama işlemciyi aldığımızda ekran kartım RX 580 idi sonra bozuldu o yüzden yeni kart bakıyorum. Genişletmek için tıkla... Yeni aldıysan onu servise yola istersen belki şanslıysan olur.
cxpawf dedi: Tam fiyat hatırlamıyorum ama işlemciyi aldığımızda ekran kartım RX 580 idi sonra bozuldu o yüzden yeni kart bakıyorum. Genişletmek için tıkla... Yeni aldıysan onu servise yola istersen belki şanslıysan olur.
cxpawf Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #22 Nor0 dedi: Yeni aldıysan onu servise yola istersen belki şanslıysan olur. Genişletmek için tıkla... Zaten garantiye yolladım değişim yapacaklar. Nor0 dedi: Yeni aldıysan onu servise yola istersen belki şanslıysan olur. Genişletmek için tıkla... Ya biraz daha para verip RTX 2060 alacağız ya da aynı kartı alacağız.
Nor0 dedi: Yeni aldıysan onu servise yola istersen belki şanslıysan olur. Genişletmek için tıkla... Zaten garantiye yolladım değişim yapacaklar. Nor0 dedi: Yeni aldıysan onu servise yola istersen belki şanslıysan olur. Genişletmek için tıkla... Ya biraz daha para verip RTX 2060 alacağız ya da aynı kartı alacağız.
Nor0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 2.828 Çözümler 5 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #23 cxpawf dedi: Zaten garantiye yolladım değişim yapacaklar. Genişletmek için tıkla... Marka nedir kartın tam olarak.
cxpawf dedi: Zaten garantiye yolladım değişim yapacaklar. Genişletmek için tıkla... Marka nedir kartın tam olarak.
cxpawf Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #24 Nor0 dedi: Marka nedir kartın tam olarak. Genişletmek için tıkla... ASUS Dual RX 580 8 GB OC.
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.236 Makaleler 1 Çözümler 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 30 Aralık 2020 #25 RTX 2060 alınır. Sisteminle de herhangi bir sorun yaşamazsın. Parçaları almışsın, şimdilik yenileme ihtiyacın olacağını sanmıyorum. Hayırlı olsun.
RTX 2060 alınır. Sisteminle de herhangi bir sorun yaşamazsın. Parçaları almışsın, şimdilik yenileme ihtiyacın olacağını sanmıyorum. Hayırlı olsun.
Nor0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 2.828 Çözümler 5 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #26 cxpawf dedi: ASUS Dual RX 580 8 GB OC. Genişletmek için tıkla... Şunu söyliyeyim tam tahmin etiğim marka. Bu Dual serileri de kronik sorunludur. Soğutması falan iyi değil. Bu ısınma sorunu yaşadın mı peki.
cxpawf dedi: ASUS Dual RX 580 8 GB OC. Genişletmek için tıkla... Şunu söyliyeyim tam tahmin etiğim marka. Bu Dual serileri de kronik sorunludur. Soğutması falan iyi değil. Bu ısınma sorunu yaşadın mı peki.
cxpawf Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #27 Nor0 dedi: Şunu söyliyeyim tam tahmin etiğim marka. Bu Dual serileri de kronik sorunludur. Soğutması falan iyi değil. Bu ısınma sorunu yaşadın mı peki. Genişletmek için tıkla... Oyunda birden görüntü gidiyor ve fanlar çok hızlıca dönüyor sıcaklık artıyor restart edince düzeliyor. imnotagamer dedi: RTX 2060 alınır. Sisteminle de herhangi bir sorun yaşamazsın. Parçaları almışsın, şimdilik yenileme ihtiyacın olacağını sanmıyorum. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.
Nor0 dedi: Şunu söyliyeyim tam tahmin etiğim marka. Bu Dual serileri de kronik sorunludur. Soğutması falan iyi değil. Bu ısınma sorunu yaşadın mı peki. Genişletmek için tıkla... Oyunda birden görüntü gidiyor ve fanlar çok hızlıca dönüyor sıcaklık artıyor restart edince düzeliyor. imnotagamer dedi: RTX 2060 alınır. Sisteminle de herhangi bir sorun yaşamazsın. Parçaları almışsın, şimdilik yenileme ihtiyacın olacağını sanmıyorum. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.
Nor0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 2.828 Çözümler 5 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #28 cxpawf dedi: Oyunda birden görüntü gidiyor ve fanlar çok hızlıca dönüyor sıcaklık artıyor restart edince düzeliyor. Tamamdır teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Fan hızını artırmayı denedinmi.
cxpawf dedi: Oyunda birden görüntü gidiyor ve fanlar çok hızlıca dönüyor sıcaklık artıyor restart edince düzeliyor. Tamamdır teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Fan hızını artırmayı denedinmi.
Barış Dinç Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.174 Çözümler 2 Yer BAYRAKLI Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #29 İşlemciyi bi tık yükseltebilirsin Palit RTX2060'da alınır hiç fena değil.
Aykut K Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 444 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #30 cxpawf dedi: darboğaz mı olur Genişletmek için tıkla... Olmaz.