Palit RTX 3060 12 GB alınır mı?

MuhteremZ

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar Palit marka ekran kartı nasıldır? Oyun için almak istiyorum. AMD ekran kartına yanaşmak istemiyorum. 6950 liraya tercih edilebilir mi sizce?

Kötü bir marka değil ama MSI ASUS Gigabyte gibi markalar varken o marka tercih edilmez bütçe meselesi yine de.

İkisi de iyi markamı Gigabyte Palit'den daha köklü ve sağlamdır emin ol ben olsam ne Gigabyte ne Palit MSI veya ASUS alırım hepsinin ayrıdır kalitesi.

2-3 k fark vermeye değmez kesinlikle bu markalar aslında üst segment ekran kartlarında dikkat edilmeli diye düşünüyorum 3060 1650 vs 3090-4090 bunun gibi üst segmenttekilere iyi markaların soğutması daha iyidir MSI falan ama 3060 da buna gerek yok 2 fanlı olan her model yeterlidir.

O fiyata AMD'lere bak derim ama illa NVIDIA istiyorsan Palit üzmez. Isınma yaparsa kasanın kapağını açarsın.

Uzun süre ekran kartı alamayacak olsam tek atımlık kurşunum olsa en azından 1000 tl daha verip Gigabyte alırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…