Palit RTX 3060 Dual 12 GB ekran kartı için 73 derece normal mi?

HatakeQrysia

Centipat
Daha fazla  
Ekran kartım Palit RTX 3060 Dual 12 GB, Devil May Cry 5 oynarken 73 derecelere çıkıyor 75 dereceyi geçtiğini hiçbir oyunda görmedim. Ama ekran kartımın fanları çok ses çıkarıyor, soğutmak için iyi bir yöntem var mı ve çok mu sıcak?

Ekran kartım Palit RTX 3060 Dual 12 GB, Devil May Cry 5 oynarken 73 derecelere çıkıyor 75 dereceyi geçtiğini hiçbir oyunda görmedim. Ama ekran kartımın fanları çok ses çıkarıyor, soğutmak için iyi bir yöntem var mı ve çok mu sıcak?
Fanların hızını düşürebilirsiniz ses azalır ama ısınma artar. Tavsiye etmem. Fanların hızını arttırırsanız derece düşer ama ses artar. Fanların ömrü de kısalır. Şuan ki hali gayet normal. Uğraşmayın derim.

Garantisi devam etmiyorsa bile içini açmanızı önermem.
Fanlar hangi devirde çalışmakta? Yük altı için 73 derece normal fakat yüksek devirlerde, hele ki kulak tırmalayacak ses çıkarıyorsa fazla.

Garantisi devam etmiyorsa bile içini açmanızı önermem.
Fanlar hangi devirde çalışmakta? Yük altı için 73 derece normal fakat yüksek devirlerde, hele ki kulak tırmalayacak ses çıkarıyorsa fazla.
hangi devir biliyorum otomatik te çalışıyor yani kulaklık kullanırken sesi çok duymuyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı