2 fanli modelse normal hatta iyi.
Hocam rtx 3060 12gb asus tuf 3 fanli model ile funmark yaptım. Ptm7950 sürdüm ona rağmen 62 derece. Kısacası 61 derece mükemmel denilecek seviyede.Evet 2 fanlı model 7.500e kutulu faturalı uygun sanırım bayağı
Evet baya iyiymiş. Ama satan kişinin kasasındaki soğutma sistemi çok iyiydi sıvı soğutmada var yine de 70 dereceyi geçmez gibi bendeHocam rtx 3060 12gb asus tuf 3 fanli model ile funmark yaptım. Ptm7950 sürdüm ona rağmen 62 derece. Kısacası 61 derece mükemmel denilecek seviyede.
Evet bayağı iyiymiş. Ama satan kişinin kasasındaki soğutma sistemi çok iyiydi sıvı soğutmada var yine de 70 dereceyi geçmez gibi bende
Anladım sizin derece de iyi baya. Kasanın fanları aman aman iyi değil ama idare eder çok zorlamam zaten kartı. Atan kişinin kasa camı açıktı ondan 61 derece çıktı muhtemelen ben kendimde 70 75e kadar razıyım iyi diyorlar o derecelere kadar olmadı fan eklerimPardon yanlış bilgi vermeyeyim bende. Kasanın yanındaki camı söktüm. Artık 57 derece. Kasasının fanlari iyise bir sorun olmaz gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.