MzBag Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 1.555 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #1 Kart sorunsuz olarak çalışmaktadır. Yaklaşık 2 ay önce alınmıştır. Garantisi devam etmektedir. Faturası, kutusu ve tüm kutu içeriği mevcuttur. Bu linkteki ürün ile aynı modeldir. İstediğim fiyat 6400 TL'dir. iletişim: bagdu72@gmail.com Edit: Kart satıldı. Son düzenleme: 11 Ocak 2021
Kart sorunsuz olarak çalışmaktadır. Yaklaşık 2 ay önce alınmıştır. Garantisi devam etmektedir. Faturası, kutusu ve tüm kutu içeriği mevcuttur. Bu linkteki ürün ile aynı modeldir. İstediğim fiyat 6400 TL'dir. iletişim: bagdu72@gmail.com Edit: Kart satıldı.
E Elasmotherium Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2017 Mesajlar 1.698 31 Aralık 2020 #2 Arkadaşa güvenebilirsiniz. Referansım.
B Birisi42 Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.028 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 31 Aralık 2020 #3 İndirim olur mu?
MzBag Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 1.555 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2021 #4 Birisi42 dedi: İndirim olur mu? Genişletmek için tıkla... Mail adresim bagdu72@gmail.com iletişim kurabilirsiniz, pazarlık olur .
Birisi42 dedi: İndirim olur mu? Genişletmek için tıkla... Mail adresim bagdu72@gmail.com iletişim kurabilirsiniz, pazarlık olur .
mimcay Kilopat Katılım 15 Ağustos 2018 Mesajlar 218 3 Ocak 2021 #5 MzBag dedi: Kart sorunsuz olarak çalışmaktadır. Yaklaşık 2 ay önce alınmıştır. Garantisi devam etmektedir. Faturası, kutusu ve tüm kutu içeriği mevcuttur. Bu linkteki ürün ile aynı modeldir. İstediğim fiyat 6000 TL'dir. İletişim:bagdu72@gmail.com Eki Görüntüle 805663 Genişletmek için tıkla... İzmirdeyseniz belki alabilirim.
MzBag dedi: Kart sorunsuz olarak çalışmaktadır. Yaklaşık 2 ay önce alınmıştır. Garantisi devam etmektedir. Faturası, kutusu ve tüm kutu içeriği mevcuttur. Bu linkteki ürün ile aynı modeldir. İstediğim fiyat 6000 TL'dir. İletişim:bagdu72@gmail.com Eki Görüntüle 805663 Genişletmek için tıkla... İzmirdeyseniz belki alabilirim.
H Haruki Murakami Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 4.050 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Muğla/Bodrum 3 Ocak 2021 #6 Satmanızın nedeni nedir? Özel değilse öğrenebilir miyim?
MzBag Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 1.555 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #7 mimcay dedi: İzmirdeyseniz belki alabilirim. Genişletmek için tıkla... Bildirim gelmediği için mesajınızı yeni fark ettim. Şu an şehir dışındayım ancak bilgisayar Batmanda. Döndüğümde varsa tanıdığınız birisi gelip test ederek elden de alabilir. Haruki Murakami dedi: Satmanızın nedeni nedir? Özel değilse öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Dizüstü bilgisayara geçmeyi düşünüyorum.
mimcay dedi: İzmirdeyseniz belki alabilirim. Genişletmek için tıkla... Bildirim gelmediği için mesajınızı yeni fark ettim. Şu an şehir dışındayım ancak bilgisayar Batmanda. Döndüğümde varsa tanıdığınız birisi gelip test ederek elden de alabilir. Haruki Murakami dedi: Satmanızın nedeni nedir? Özel değilse öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Dizüstü bilgisayara geçmeyi düşünüyorum.
mustafa hvz Kilopat Katılım 18 Mart 2016 Mesajlar 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #8 Merhaba kartı almak istiyorum. Email atarmısın msty53@hotmail.com
MzBag Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 1.555 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #9 mustafa hvz dedi: Merhaba kartı almak istiyorum. Email atarmısın msty53@hotmail.com Genişletmek için tıkla... Merhaba, maalesef kart bu gün satıldı.
mustafa hvz dedi: Merhaba kartı almak istiyorum. Email atarmısın msty53@hotmail.com Genişletmek için tıkla... Merhaba, maalesef kart bu gün satıldı.