Havlayan Köpek Centipat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 35 9 Temmuz 2021 #1 Selam arkadaşlar. Palit RTX 3070 Ti gamerock almak istiyorum ama aklımda bir soru var. (Gigabyte RTX 3070 Ti için de geçerli sorum) Ekran kartı soğutmasında veya başka bir sounu var mı? Ve aparat geliyor mu yanında? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2021
Selam arkadaşlar. Palit RTX 3070 Ti gamerock almak istiyorum ama aklımda bir soru var. (Gigabyte RTX 3070 Ti için de geçerli sorum) Ekran kartı soğutmasında veya başka bir sounu var mı? Ve aparat geliyor mu yanında?
M metaphroz Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.405 Çözümler 6 Yer Ankara 9 Temmuz 2021 #2 Gamerock serisinin soğutması güzeldir. Sorun olmaz.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2021 #3 Palit RTX 3070 Ti Gamerock soğutması çok iyi. Gigabyte içinde aynı şey geçerli.
Havlayan Köpek Centipat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 35 9 Temmuz 2021 #4 Hangisini alırsam pişman olmam ve diğer sorularımı da cevaplar mısınız içimde merak kaldı.
M metaphroz Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.405 Çözümler 6 Yer Ankara 9 Temmuz 2021 #5 Havlayan Köpek dedi: Hangisini alırsam pişman olmam ve diğer sorularımı da cevaplar mısınız içimde merak kaldı? Genişletmek için tıkla... Ben Gamerock öneririm. Tasarımı da efsane. Aparat hakkında bilgim yok.
Havlayan Köpek dedi: Hangisini alırsam pişman olmam ve diğer sorularımı da cevaplar mısınız içimde merak kaldı? Genişletmek için tıkla... Ben Gamerock öneririm. Tasarımı da efsane. Aparat hakkında bilgim yok.
Havlayan Köpek Centipat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 35 9 Temmuz 2021 #6 metaphroz dedi: Ben gamerock öneririm. Tasarımı da efsane. Aparat hakkında bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Kasaya sığar mı? Ve PSU'da sıkıntı olur mu?
metaphroz dedi: Ben gamerock öneririm. Tasarımı da efsane. Aparat hakkında bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Kasaya sığar mı? Ve PSU'da sıkıntı olur mu?
M metaphroz Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.405 Çözümler 6 Yer Ankara 9 Temmuz 2021 #7 Havlayan Köpek dedi: Kasaya sığar mı? Ve PSU'da sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Kasa ve PSU'nun modeli nedir?
Havlayan Köpek dedi: Kasaya sığar mı? Ve PSU'da sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Kasa ve PSU'nun modeli nedir?
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2021 #8 Havlayan Köpek dedi: Hangisini alırsam pişman olmam ve diğer sorularımı da cevaplar mısınız içimde merak kaldı. Genişletmek için tıkla... Gamerock al geç. PSU, kasa ve işlemcini söyle.
Havlayan Köpek dedi: Hangisini alırsam pişman olmam ve diğer sorularımı da cevaplar mısınız içimde merak kaldı. Genişletmek için tıkla... Gamerock al geç. PSU, kasa ve işlemcini söyle.
Havlayan Köpek Centipat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 35 9 Temmuz 2021 #9 metaphroz dedi: Kasa ve PSU'nun modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Yukarıda yazıyordu ama silmişler ASUS TUF GT501 ve Corsair RM850 850W Gold fullmodüler.
metaphroz dedi: Kasa ve PSU'nun modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Yukarıda yazıyordu ama silmişler ASUS TUF GT501 ve Corsair RM850 850W Gold fullmodüler.
M metaphroz Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.405 Çözümler 6 Yer Ankara 9 Temmuz 2021 #10 Havlayan Köpek dedi: Yukarıda yazıyordu ama silmişler ASUS TUF GT501 ve Corsair RM850 850W Gold fullmodüler. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olacağını sanmıyorum. İşlemciniz nedir?
Havlayan Köpek dedi: Yukarıda yazıyordu ama silmişler ASUS TUF GT501 ve Corsair RM850 850W Gold fullmodüler. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olacağını sanmıyorum. İşlemciniz nedir?