kopkeliekmek Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 4.924 Çözümler 31 29 Temmuz 2025 #1 Kutusu, faturası mevcut değil. Garanti etiketleri üzerinde. Piyasası nedir? Ne kadar eder? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Temmuz 2025
miraç olmus Centipat Katılım 25 Eylül 2024 Mesajlar 112 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2025 #2 Ne zaman alındı çok kullanıldı mı herhangi bir sorunu var mı ve bir de yükte Max kaç dereceyi görüyor.
Ne zaman alındı çok kullanıldı mı herhangi bir sorunu var mı ve bir de yükte Max kaç dereceyi görüyor.
kopkeliekmek Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 4.924 Çözümler 31 29 Temmuz 2025 #3 miraç olmus dedi: Ne zaman alındı çok kullanıldı mı herhangi bir sorunu var mı ve bir de yükte Max kaç dereceyi görüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam babamın bir yabancı arkadaşı hediye edecek fikrim yok. Seri numarasına bakınca 06/2024 üretimli gözüküyor. 1 HDMI portu gevşemiş sanırım çalışmıyor bana anlattı ama Türkçesi olmadığı için pek anlayamadım. Sizce ne kadara koymalıyım?
miraç olmus dedi: Ne zaman alındı çok kullanıldı mı herhangi bir sorunu var mı ve bir de yükte Max kaç dereceyi görüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam babamın bir yabancı arkadaşı hediye edecek fikrim yok. Seri numarasına bakınca 06/2024 üretimli gözüküyor. 1 HDMI portu gevşemiş sanırım çalışmıyor bana anlattı ama Türkçesi olmadığı için pek anlayamadım. Sizce ne kadara koymalıyım?