Elektronik Palit RTX 4070 Ti SUPER GameRock 33.012 TL

N11'deki beta plus ın sattığı ürünlerin yorumlarına bakarsan kartı sadece balonlu patpata sarıp gönderiyorlar. Gaming.gen tr deki Palit ile fiyatı aynı olan modellerde de taksit için vade farkı alıyorlar.

N11'deki beta plus ın sattığı ürünlerin yorumlarına bakarsan kartı sadece balonlu patpata sarıp gönderiyorlar. Gaming.gen tr deki fiyatı aynı olan modellerde de taksit için vade farkı alıyorlar.
Betaplus == Gaming.gen
Aynı firma ikisi de zaten.

Çünkü site farkı var. İki tarafta aynı kargoluyor. Pat pat yeterli zaten.
Site farkı olduğu için iki firmanın sahibinin aynı olması farketmez dedim zaten.

Görsel yükleme kısmında problem var, yorumdaki paketleme bana çok yeterli gelmedi açıkçası.

N11'deki beta plus ın sattığı ürünlerin yorumlarına bakarsan kartı sadece balonlu patpata sarıp gönderiyorlar. Gaming.gen tr deki Palit ile fiyatı aynı olan modellerde de taksit için vade farkı alıyorlar.
Ekran kartlarının kendi paketinin içindeki korumalar zateb gayet yeterli, üstüne pat pat da atınca sorunsuz bir şekilde geliyor kartlar. Neden sorun ettiğinizi anlamadım.

Ekran kartlarının kendi paketinin içindeki korumalar zateb gayet yeterli, üstüne pat pat da atınca sorunsuz bir şekilde geliyor kartlar. Neden sorun ettiğinizi anlamadım.
Ekran kartının sağlam geleceğini ben de biliyorum. Satarken dış kutunun hasarlı olması sorun çıkartıyor, koleksiyon için de kötü gözüküyor.

Ekran kartının sağlam geleceğini ben de biliyorum. Satarken dış kutunun hasarlı olması sorun çıkartıyor, koleksiyon için de kötü gözüküyor.
Dış kutuda hasar filan olmuyor. Merak etmeyin kutuları önemseyen tek siz değilsiniz. N11'deki yorumda da sadece paketleme kötü demiş. Pat patı daha açmamış bile. Kutuda çizik bile yok muhtemelen. Bende GGN TR'den 4070S aldım ve pat patla geldi. Kutusu ise tertemizdi. QP'den ROG B650E-F aldım. O da pat patla geldi ve kutusu tertemizdi.

verdim siparişi, rx 6800'den buna geçiyorum bakalım performans ne kadar değişecek

Gaming gen paketlemesi çok iyi. Ama en iyi paketlemeyi vatan yapıyor. 4080 Super kartı kendi kutusunu patpata sarıp bir de ekstra büyük karton kutuyla göndermişlerdi. Kutuda çizik bile yoktu. Ayrıca 2.elde satarken, alıcı kişi kutuki deformeyi neden sorun etsin ki saçma geldi bana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…