Palit RTX 5060 Ti GPU nasıldır?

MrWarlockkk

Kilopat
Bu kart nasıl sizce? Daha önce Palit kullanmadım hiç, fiyat olarak da baktım, diğer markalara göre uygun görünüyor ama sıcaklık, performans ve güvenilirlik, garanti konusunda hiçbir fikrim yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Markalar aşağı yukarı aynı. İşinizi görür, pişman etmez.

Bu ürünü aldım kart 65 dereceyi geçmiyor sessiz güzel ve perfrormans olarak 4070 e çok yankın bi kart. Asus msı markalarının ismine 7 8 bin daha fazla vermediğimede sevindim . Bundan sonra Nvidia alırsam tekrar Palit markasını alacağım hem hafif anakarta Baskı yapmıyor hemde soğutması msı on ventus X3 modellerinden hiç bir farkı yok

Önerir misin bende palit markasını daha önce duymadığım için soğutma kafama takıldı.

Önerir misin bende palit markasını daha önce duymadığım için soğutma kafama takıldı.
Bende daha önce hiç deneme fırsatım olmadı ama biraz araştırma yapınca Palit markasının Nvidia'nın 30 yıllık gpu üreticisi olduğunu öğrendim direk aldım uzun kullanım deneyimi yaşadığımdada sorun yaşamaz isem Asus msı devri kapanmıştır bende

Pubg rdr oynuyorum en ağır olarak. O zaman sipariş veriyorum sıcaklık sorunu yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…