Palit RTX 5070 Ti vs Sapphire RX 9070 XT Nitro+

Batu Çapar

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar. Yeni ekran kartı alacağım bu ekran kartı Sapphire RX 9070 XT mi olmalı yoksa Palit RTX 5070 Ti mı olmalı karar veremiyorum çünkü Palit markası nasıl bir marka performansı nasıl, garantisi nasıl bir fikrim yok ama aklım NVIDIA yanında çünkü DLSS, MFG, RT gibi teknolojileri daha gelişmiş sizce hangisi?
Not: Monitör 1440p, 165Hz, 27inç.

Vallahi kaç oyunda DLSS, MFG, RT kullanacaksın onu düşünmek lazım.

Başarılı bir şekilde kullanan bir CPB var bir de ucundan Spider-Man falan kurtarıyor o kadar. Yani pek AMD sevmesem de 9070 XT'den sonra kim takar NVIDIA diyorum.

@Motionless IN White 9070XT Nitro+ aldı gözümün önünde stok haliyle 60 derecelerde takılıyor kart. Para olsa şeytan bas al diyor ama alamıyorum işte.

Dedim DLSS var cart var curt var kaç kere açtım hiç, açtığımda da bir şey değişmedi. CPB'de oynamıyorum hiç gerek yok.

Hocam RDR2 GTA 5 Alan Wake 2 The Witcher Detroit Valorant CS Ghost of Thusima Black mhty Wukong falan oynayacagim.

Gerçekçi bakıyorum ben olsam 9070XT Nitro alırım bakarım keyfime. NVIDIA'da dlss/mfg varsa AMD'de de fsr/afmf var.

Aralarında zaten 2/3 FPS fark var. En düşük 5070 Ti modeliyle en baba 9070XT modeli arasında 5bin₺ fiyat farkı var. En düşük 9070XT modeline bakarsak 10bin₺ kadar fark oluyor.

5K az ver 9070XT Nitro+ al, cebine kalan 5000₺'ye de RAM'i 32 yap, kasana fan al, işlemcinde düzgün soğutma yoksa soğutma al, güzel bir SSD al 2TB.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı