Emre kırkaya Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 85 7 Ağustos 2021 #1 Palit RTX3060 Dual OC 12 GB 192bit GDDR6 kullanan varsa deneyimleriniz nelerdir? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2021
Tercan36 Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 184 Çözümler 2 7 Ağustos 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Artyom Alekseyevich Kilopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 4.600 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #3 Nisan ayı gibi kullanmıştım. Soğutması ve sesi gayet başarılıydı benim için. 60 dereceyi geçmiyordu hiçbir oyunda. Tabii özel fan eğrisi ile kullandığımı belirtmeliyim. Yine de yüksek devirde değillerdi diye hatırlıyorum.
Nisan ayı gibi kullanmıştım. Soğutması ve sesi gayet başarılıydı benim için. 60 dereceyi geçmiyordu hiçbir oyunda. Tabii özel fan eğrisi ile kullandığımı belirtmeliyim. Yine de yüksek devirde değillerdi diye hatırlıyorum.