T tugrularagorn Femtopat Katılım 8 Mart 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2024 #11 MuratYiğit33 dedi: Ses pek duymadım. Sen dedin diye derecelere baktım şimdi eve gelince. GTA 5 2K Ultra da 60 civarındaydı yarım saat oynamanın sonunda. Helldivers 2 de 60-70 fps civarında 65-72 dereceler arası verdi. Genişletmek için tıkla... cyberpunk gibi kartı zorlayab oyunlar oynadınız mı? ya da furmark testi vs?
MuratYiğit33 dedi: Ses pek duymadım. Sen dedin diye derecelere baktım şimdi eve gelince. GTA 5 2K Ultra da 60 civarındaydı yarım saat oynamanın sonunda. Helldivers 2 de 60-70 fps civarında 65-72 dereceler arası verdi. Genişletmek için tıkla... cyberpunk gibi kartı zorlayab oyunlar oynadınız mı? ya da furmark testi vs?
MuratYiğit33 Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2024 #12 tugrularagorn dedi: Cyberpunk gibi kartı zorlayab oyunlar oynadınız mı? Ya da FurMark testi vs? Genişletmek için tıkla... Test vs yapmadım. Cyberpunk'ta da denemedim hiç. 2 gün sonra Dragon's Dogma 2 çıkacak onda test ederim anca. Cyberpunk benim eski RX 6600 de bile 2K da akıyordu o yüzden çok merak etmedim.
tugrularagorn dedi: Cyberpunk gibi kartı zorlayab oyunlar oynadınız mı? Ya da FurMark testi vs? Genişletmek için tıkla... Test vs yapmadım. Cyberpunk'ta da denemedim hiç. 2 gün sonra Dragon's Dogma 2 çıkacak onda test ederim anca. Cyberpunk benim eski RX 6600 de bile 2K da akıyordu o yüzden çok merak etmedim.