Not: SSD, kasa ve RAM'ler gayet iyi PSU'yu @MKozmos arkadaştan arakladım . Daha bilgili ve tecrübeli arkadaşların yorumları daha önemlidir ben öğrenmek için topluyorum .
Dostum ekran kartı 150 lira fazla, işlemci 70 lira ucuz vs. bu tip eksik fazla çıkanlar dengelensin diye öyle yaptım nitekim bir şeyleri fazla alıp 171 TL fazla çıktı . Bu arada kasayı biraz kötü alsam tutardı 6.500'e .
Not: SSD, kasa ve RAM'ler gayet iyi PSU'yu @MKozmos arkadaştan arakladım . Daha bilgili ve tecrübeli arkadaşların yorumları daha önemlidir ben öğrenmek için topluyorum .
Dostum ekran kartı 150 lira fazla, işlemci 70 lira ucuz vs. bu tip eksik fazla çıkanlar dengelensin diye öyle yaptım nitekim bir şeyleri fazla alıp 171 TL fazla çıktı . Bu arada kasayı biraz kötü alsam tutardı 6.500'e .
Ben çok uzman değilim ama.
1-Kasanın önü mesh değil hava akışında sıkıntı çıkar.
2-PSU pek önerilmeyen bir PSU sıkıntı çıkabilir.
3-3100'ün oyun performansı 2600'e göre daha fazla (eğer başka amaçla kullanacaksanız bilmem ama hem ucuz hem performanslı )
4-Benim önerdiğim SSD kendi alanın en iyilerindendir. Forumda herkesin ortak fikridir senin attığın linktekini duymadım(belki iyidir ama duymadım)
5-RAM markasını da duymadım. (Tekrar ediyorum duymadım diye kötü olacak değil ben pek bilmiyorum duymadığım markaya temkinli yaklaşıyorum)
Bir kulaklık için bu kadar sıkıntıya katlanılmaz dostum.