Palit vs MSI RTX 4080

GameRock öneririm, hele bir de dikey ekran kartı desteği bulunuyorsa mükemmel durur.

Backplate (tasarım olarak) o kadar kötü ki onu görmemek için yapılabilir

GameRock Palit alın. Ben de 4070'i Palit alacağım. Giriş seviyesi MSI'ın diğerlerinden üstün bir yanı yok. Palit pişman etmez.

Servis durumu nasıl peki Palit firmasının?

Backplate o kadar kötü ki onu görmemek için yapılabilir
Ben de onun için söyledim zaten özellikle genel tasarımı ne kadar iyiyse Backplate tasarımı da o kadar kötü. Gamerock serisinin hakkı dikey ekran kartı tutacağıyla verilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ek olarak Palit’in kullandığı VRAM’ler kaliteli midir? Bu konu hakkında internette veri bulamadım

Backplate (tasarım olarak) o kadar kötü ki onu görmemek için yapılabilir

Servis durumu nasıl peki Palit firmasının?
Aldığınız yere gönderirsiniz ayrıca servise gitmenizle ilgili bir sorun olacağını sanmıyorum. MSI Türkiye ile zamanında bir deneyimim oldu çok da memnun kalmamıştım. Ayrıca bütçeniz yetiyorsa ve ille MSI olsun diyorsanız alınacak modeller bunlardır;

Hocam ptt avm linki bende açılmadı nedense. Gaming x trio ile suprim arasında ki fark hiç az değil 8.5k (1 asgari ücret)
Aralarında ki fark çok mu nedir? Hangisi daha iyi

Ben msi ventus 4070ti aldım. Ucuz diye aldım açıkcası ama soğutucusu küçük oluyor biraz. Kasam geniş olmadığı için tercih ettim. Ventus 2cm daha kısaydı normale göre.
Denemek istedim biraz da. Hep daha pahalısını alıyordum. Farkı yaşamak istedim. Şu ana kadar tam yükte bile sessiz çalıştı. Memnun kaldım. Stabilite sorunu yaşamadım.
Palit ile ilgili bilgim yok ama bu kadar para verdikten sonra insan biraz da garantisini düşünüyor. Msi daha güvenilir imajı var. Garantiyi pek önemsemiyoruz ama benim 3 ay önce 12000 lira verdiğim asus anakart arızalı çıkınca 20 gün yemeden içmeden kesilmiştim. Aldığım yer vatan computer'ın da desteğiyle teknik servis para iadesi vermişti. Biraz bunları da araştırmak lazım.

Sana katılıyorum. XFX 6800XT kartım yandı benim de ve tuğla oldu. Servisini bulamadım

Sana katılıyorum. XFX 6800XT kartım yandı benim de ve tuğla oldu. Servisini bulamadım
Hocam haklı olabilirsin daha önce böyle bir sorun yaşamadım ama şöyle de bir durum var kendi alacağım karttan örnek vereyim. Inno3D 15.500 TL Asus Dual 19.500 TL. Aradaki 4.000 TL farka değeceğini düşünmüyorum. Bu farkı monitör bütçeme eklerim. Ayrıca kartları en fazla 5 bilemedin 6 yıl kullanıyoruz, daha sonra satıp yenisini alıyoruz. Aradaki devasa farklara değmez bence. Bu kendi görüşüm tabii. Eskisi gibi GPU fiyatları daha iyi olsaydı o zaman farklı olabilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…