Palm/Claw fare önerisi

Bütçe
12000

demirdrgn

Hectopat
Daha fazla  
Rtings sitesinde gezerken Razer Viper V3 Pro'nun oradaki en iyi değerlendirmeye sahip fare olduğunu gördüm fakat TR fiyatı hakkının üzerinde geldiği için biraz daha aşağılarda Lamzu maya X diye bir fare gördüm ve öylesine ödeme ekranına kadar gittiğimde iyzico ile ödemeye 500TL kampanyasını görünce dayanamayıp aldım. Biraz kör bir alış oldu, üzerine araştırma yaparken WLmouse Beast X serisi de ilgimi çekti derken kafam çok karıştı, her türlü premium önerilerinize açığım, hazır sistem parasına fare önermediğiniz sürece bütçe önemli değil değer diyorsanız Viper 3 Pro da alırım, mümkün olan en kaliteli fareyi deneyimlemek istiyorum. Güncel farem: SteelSeries Prime mini Wireless fakat SteelSeries Prime elime daha iyi oturuyordu, hatta ergonomik olarak kendime en uygun fare bence Prime idi, önerilerinizi buna göre yapabilirsiniz. Aciliyetin sebebi eğer aldığım fare kötüyse kargolanmadan iptal etmem lazım o yüzden.

Şu karşılaştırmadan anladığım kadarı ile Cobra Pro tam bir f/p canavarı. Viper ın +5000 liralık nesi var anlayamadım.

Birkaç gün önce cobrayı 2500 e aldım. Gerçi senin bütçe baya fazla. Çok daha iyileri vardır o paraya.

Şu karşılaştırmadan anladığım kadarı ile Cobra Pro tam bir f/p canavarı. Viper ın +5000 liralık nesi var anlayamadım.

Birkaç gün önce cobrayı 2500 e aldım. Gerçi senin bütçe baya fazla. Çok daha iyileri vardır o paraya.
Yok hocam bütçe fazla değil sadece esnek, taksit taksit alıcam yani bana kalsa ucuz olması tabiki işime gelir, modeli inceledim fakat belirtmeyi unuttum benim için hafiflik şuan epey ön planda attığınız mouse'un dezavantajı baktığım modellere göre %50 daha ağır o sebepten aldığım mouse ona göre şuan için bana göre daha mantıklı. Yine de yardımınız ve tavsiyeniz için çok teşekkür ederim:kalp:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı