Palm-claw grip mouse tavsiyesi

waldo0

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam birkaç mouse arasında kaldım. Size danışmak istiyorum.

Bunlardan hangisini alırsam beni en çok tatmin edecek mouse olur? El tutuşum genelde palm ama claw da oluyor arada. O yüzden net bir şey diyemiyorum. 19-20 cm orta parmak bilek arası el boyutum. Superlight 2'yi de çok öven var ama fiyatı pahalı geldi bana. Bekleyip onu mu almak mantıklı? Yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler.

Hocam v8 sadece claw için, alacaksanız v6 alın. Bende kullanıyorum, memnunum. Helios 2 de bakabilirsiniz.

Arkadaşlar selam birkaç mouse arasında kaldım. Size danışmak istiyorum.

Bunlardan hangisini alırsam beni en çok tatmin edecek mouse olur? El tutuşum genelde palm ama claw da oluyor arada. O yüzden net bir şey diyemiyorum. 19-20 cm orta parmak bilek arası el boyutum. Superlight 2'yi de çok öven var ama fiyatı pahalı geldi bana. Bekleyip onu mu almak mantıklı? Yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler.
Fantech Helios II Pro S öneririm malzeme kalitesi önemliyse. Claw ve Relaxed Claw açısından oldukça uygun, Shape'i Zowie S2 ile aynı zaten.

Scyrox'un donanımı güncel ama kullanıcılar omron optik switch'lerin hissiyatından memnun değil ve kaplaması Fantech kadar iyi değil.

Arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Ben karar veremedim Scyrox mu yoksa Fantech Helios 2 Pro s mi almalıyım? Fantech Helios 2'nin sensör gücü daha düşük gibi Scyrox'dan iz olsanız hangisini tercih ederdiniz.

Arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Ben karar veremedim Scyrox mu yoksa Fantech Helios 2 Pro s mi almalıyım? Fantech Helios 2'nin sensör gücü daha düşük gibi Scyrox'dan iz olsanız hangisini tercih ederdiniz.

Hazır indirimdeyken Fantech al bence. O fiyata bir daha zor bulursun o ürünü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı