waldo0
Decapat
Daha fazla
Arkadaşlar selam birkaç mouse arasında kaldım. Size danışmak istiyorum.
wraithesports.com
wraithesports.com
wraithesports.com
wraithesports.com
wraithesports.com
Bunlardan hangisini alırsam beni en çok tatmin edecek mouse olur? El tutuşum genelde palm ama claw da oluyor arada. O yüzden net bir şey diyemiyorum. 19-20 cm orta parmak bilek arası el boyutum. Superlight 2'yi de çok öven var ama fiyatı pahalı geldi bana. Bekleyip onu mu almak mantıklı? Yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler.

Scyrox V8 8K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...

ATK Blazing Sky F1 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...

ATK Blazing Sky X1 Wireless Mouse

Fantech Helios II Pro S XD3V3 4K8K Wireless Mouse
Kutu içeriğinden çıkan dongle 4K Hz desteklemektedir. Mouse, kutu içeriğinden çıkan kablo yardımı ile 8K Hz kullanılabilmektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi...

VXE MAD R Wireless Mouse

Bunlardan hangisini alırsam beni en çok tatmin edecek mouse olur? El tutuşum genelde palm ama claw da oluyor arada. O yüzden net bir şey diyemiyorum. 19-20 cm orta parmak bilek arası el boyutum. Superlight 2'yi de çok öven var ama fiyatı pahalı geldi bana. Bekleyip onu mu almak mantıklı? Yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler.